| raliike a întrebat:

Credeti ca un prieten ar "glumi" despre sinucidere si moarte doar ca sa scape de tine? Are glume foarte proaste cateodata si de asta zic de poti astepta la orice de la el

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ori o face sa atraga atentia, ori ca un fel de santaj subtil, ori sa provoace mila si sa te manipuleze ori glumele acelea sunt ticuri verbale de care nu poate (inca) sa se debaraseze.

| raliike explică (pentru anonim_4396):

Si-a blocat profilul si m-a scos de la prieteni. crezi ca doar vrea sa scape de mine? sau chiar nu se simte bine si nu mai are chef de Facebook?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, prima "relatie" care am avut-o eu, s-a intamplat virtual si tipul era cu vreo 4 ani mai mare si nu-l suportam eu, era genu de om sa-si faca singur complimente, el "cerea fete" prin conferinte pe mess. era insistent si s-a implicat si alta persoana sa ma oblige sa intru in relatia cu el, apoi incepuse sa sufere rau, se prostea schimband literele din cuvinte, eram sigura ca baiatul facea misto de mine din cauza varstei mele. Nu am vrut sa vorbesc cu el, si am stat in "Relatie" cum i-am zis si lui "pana iti gasesti pe altcineva", da m-am simtit si eu f prost, incepuse sa dea mesaje la toata lista sa injure sa se vaite ca vrea sa moara. Eram o copila de vreo 12-13 ani abia impliniti, si nu eram in stare prea prezentabila. Eu eram vesela pe vremea aceea si obisnuiam sa joc tot felul de jocuri de a comunicarea, sa fac glume. Dar dupa faza aia, cred ca m-a afectat rau omul ala, am inceput si eu sa fac urat. Deci probabil ca si persoana cu care ai de a face sa fie vreun rasfatat care nu-i convine ceva si nu-i in stare sa iti ziica doar un frumos "pa".

| raliike explică (pentru anonim_4396):

Pai de ce nu poate sa imi spuna direct ce si cum sa stiu o treaba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate glumi mai rar. Dacă pare serioasă treaba, nu contează că are glume nesărate, așa încearcă el să dusimuleze starea în care se află.