| AndrewTate7789 a întrebat:

Credeti ca unele femei aleg barbati cu bani, din cauza mentalității societății fata de femei și faptul ca sunt împinse de la spate să aleagă barbati pe criterii superficiale, am ajuns la concluzia ca aceasta cultura este de vina pentru materialismul unor femei, ca și argument as da 2 exemple: societatea promovează barbatii de succes ca fiind niște indivizi cu mașini de lux, haine de lux, case mari și cu mușchi, iar femeia de succes e doar cea care sta la cratita, face copii, așteaptă "printul pe cal alb" și arata bine fizic, ce credeți?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu consider ca teoria evolutiei explica foarte bine cum ne alegem parteneri,in orice societate indiferent de cat de saraca este sunt cupluri, desi femeile nu vor doar barbati bogati,nici fotomodeli, nici sfinti, fiecare individ este diferit, fiecare om are biologia lui propie, mentalitatea lui, cand te vei maturiza vei pune pret si pe carcaterul unui om

| LoveSleep a răspuns:

Cine zice ca femeile care aleg barbatii cu bani fac alegeri pe criterii superficiale?

Sa faci bani presupune niste disciplina, efort, o mentalitate corecta si multe altele. In comparatie, barbatii care lucreaza pe minim pe economie sunt deseori nu prea destepti, lenesi, grasi, etc.

Deci cum e cu criteriile?

Astia care se plang ca femeile vor barbati cu bani dunt doar mult prea lenesi.

| AndrewTate7789 explică (pentru LoveSleep):

Problema e ca și cele de 18-25 de ani au aceste așteptări

| J0B0MAT a răspuns:

Nu am văzut pe nimeni să considere o femeie de succes pe una care stă la cratiță și face copii, în afară de Georgescu, Putin, Andrew Tate misogini din ăștia.
Bărbații de succes cu mușchi și mașini de lux sunt prezentați astfel de bărbații cărora li se pare că valoarea e dată de mușchi, tot în genul putiniștilor și de femei precum videochatistele din PoT.
Deci există un număr de aproximativ 2 milioane de români cel puțin, care consideră că femeile de succes trebuie să stea la cratiță, iar bărbații să aibă mușchi și mașini scumpe.Cei amintiți mai influențează și vreun alt milion de români care se uită și susțin această parte a societății.

| Kufu95 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Și unele dintre ele vor bani, să le potolească bărbatul cu o atitudine de doi lei, să le înjure, dar nu înțeleg cum de pot gândi așa, o spun pentru că eu am dat de astfel de femei, deci practic aceste tipuri de oameni se completează. Îți dai seama că nu pot fi de acord cu ce fac Georgescu, Putin sau Andrew Tate, dar uite că există femei care îî văd pe acești indivizi ca pe niște modele.

| Kufu95 a răspuns:

La fel cum și noi vrem fotomodele, la fel și ele vor ce este mai bun.