Nu este o alegere, ci soarta.
Eu unul am 29 de ani, sunt virgin, arăt și a copil la față și lucrez într-o fabrică pe 1550 RON din septembrie 2020 încoace.
Efectiv, mi-am acceptat soarta.
Norocul meu constă în faptul că am un serviciu stabil și o gașcă de prieteni din octombrie 2019 încoace care m-au ajutat să înving singurătatea.
Cel mai mult ma sperie gândul singurătății la bătrânețe deoarece după 50 de ani intervin și problemele de sănătate și neavând o soție sau copiii alături de tine, o să fie foarte dificil să nu te îmbolnăvești de singurătate.
Nu exista predestinare,socializarea este importanta omului,in lipsa acestui lucru dai in depresie,dar daca nu esti social nu inseamna ca nu poti deveni, totul are un inceput, problema nu e sa gasesti pe cineva, problema sa ai din nou incredere in cineva, mai poti avea incredere in cineva in ziua de azi?
Nimeni nu va ajunge sa fie singur, decat daca el vrea sa ignore sansele pe care le are.
Nu e neaparat vorba de integrare in societate,, societatea este una bolnava, plina de principii subiective, tocmai de aceea s-au format grupulete, sa ai de unde alege, dar daca ramai pe dinafara, nu inseamna ca e o problema doar la tine, ci si la oamenii din jur.
Parerea mea e urmatoarea, ca fara compatibilitate nu faci nimic, incluzand prieteniile, relatiile de cuplu si asa mai departe. Cat e lumea de mare, vei gasi o data si-o data compatibilitatea pe care o cauti!
Predestinarea este una; dar fiecare individ DISPUNE de propriile alegeri
VanillaJaguar întreabă: