| Rukhsandra a întrebat:

Credeti ca v-ati nascut in locul nepotrivit? tara nepotrivita?

Răspuns Câştigător
| Nişka a răspuns:

Asta depinde doar de noi chiar daca nu ne'am nascut in locul potrivit putem lupta pentr a ajunge in locul potrivivit totul depinde de noi dupa ce ne nastem pana atunci nu. Iar Romania este o tara frumoasa noi suntem de vina ca nu ne pretuim tara.In final cred ca m-am nascut in locul potrivit, in acel loc in care e nevoie de noi.

9 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Eu cred ca cineva are grija sa ne nastem exact acolo unde meritam; si unde locul ne merita la randu-i.In ceea ce ma priveste, nu ma simt nedreptatita! Imi place ceea ce sunt, imi place si locul unde sunt.Ma simt binecuvantata.

| Rukhsandra explică:

GenOm eu nu ascult guess who.asta simt cand ma uit la tv sau citesc ziarele simt ca nu apartin romanieitongue

| camelia1812 a răspuns:

Nu...eu nu cred asta

imi iubesc tara asa cum e, si cu bune si cu rele

iar in locul nepotrivit, deloc

pentru ca in localitatea in care traiesc sunt niste oameni bestiali si nu m-as desparti de ei niciodata:X

tu ce crezi?

| iepurica_7902 a răspuns:

Eu cred ca m-am nascut acolo unde a vrut Dumnezeu sa ma nasc si in ce tara a vrut Dumnezeu sa ma aflu.

| ani63 a răspuns:

Eu sunt multumita, cine nu e multumit poate emigra unde doreste, traim liber. Dumnezeul a creat totul cu un anumit scop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Eu cred ca m-am nascut in tara nepotrivita si in locul nepotrivit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Tu simteai acest lucru inainte sa-l auzi pe Guess Who?

| IuLLZ a răspuns:

M'am nascut in Romania, in Bucuresti love struck. Dar acum stau in Calarasi si-mi place foarte mult. Daca as pleca as lasa in urma oameni, amintiri, sentimente, si cred ca nimeni nu'si doreste sa lase ce iubeste. Romania este tara mea, a noastra si trebuie s'o ajutam si sa invatam sa ne bucuram de ea. Multi ar vrea sa traiasca in tara noastra. ( Ganditi'va la cei din Haiti, Irak, Iran, etc ) si o sa vedeti ce fericiti suntem pe langa ei... Sper ca am ajutathappy O zi buna!

Întrebări similare