| Justme1997 a întrebat:

Credeți că va fi vreodată legalizată în România căsătoria între persoane de același sex?

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Da, doar ca trebuie sa mai evolueze mental populatia pentru asta.

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu prea cred si sincer nu vad rostul la asa ceva

| Drimmero a răspuns:

Ati innebunit lumea cu astfel de subiecte, de intrebari, chiar nu vad rostul.

Parerea mea e ca in Romania ar trebui sa se discute mai mult despre dezvoltarea infrastructurii,, modernizarea spitalelor, scolilor, sistemelor culturale si marirea salarilor, pentru a se ajunge la un trai de Occident daca tot se vrea o lume ca acolo... nu e necesar deloc sa se accepte casatorii de genul in detrimentul celor de sus.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Like

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Am spus un adevar, se pune accentul pe niste chestii care se vor de tier 1 ca in Occident,, dar lucrurile cu adevarat importante sunt ignorate, s-a pus vreodata intrebarea de cati oameni mor in spitale din cauza conditiilor antice in Romania? s-a pus vreodata intrebarea de ce noi nu avem drumuri in care nu esti nevoit sa faci slalom ca sa nu intri in gropi? si lista continua,, avem alte aspecte mai importante de rezolvat decat propria imagine a tarii/

Man in Timisoara sau facut multe, nu prea vad gropi, decat rar, depinde si de primar

| Drimmero a răspuns (pentru RAY):

Exista si locuri parca sfintite si rupte de tara asta, dar per total nu stam deloc bine, absolut deloc.

Asa e

| RainmakerX a răspuns:

Vreodata - da.
Curand - nu.

| PersonajFictiv a răspuns:

Creativ avatar...a butterfly on the pu.ssy.
Probabil ca da, dar nu stiu daca o sa se mai numeasca "Romania " atunci, in sensul ca eu consider ca o sa dureze foarte mult timp, cine stie, poate ne unim cu cineva pana atunci sau pleaca toti din tara si ramane pustie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da când o sa devenim si noi mai pizdificati, atunci se va legaliza.

| Justme1997 explică (pentru anonim_4396):

Daca "pizdificați", inteligent termen, înseamnă mai puțin înapoiați la minte atunci da

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Justme1997):

La ce ar foloi oficializarea leaturii dintre persoane de acelasi sex? ca vidanjor, eu am inteles ca familia inseamna ascenenti si descendenti cu legatura genetica, implicit ca rezultat al activitatii sexuale dintre barbat si femeie.winking

| Justme1997 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Deci dacă nu poți să faci copii și adopți, ei nu sunt familie? Căsătoria între persoane gay e la fel de nefolositoare ca si la cei hetro. Ar vrea și ei în rand cu lumea, să aibă familia lor.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Justme1997):

Teoretic suna bine; dar copii sunt continuarea genetica a altor persoane.

| CdeMetal a răspuns:

Posibil, dar nu acum, ci peste 20-30 de ani.

| Teffan a răspuns:

Sa se legalizeze parteneriatele civile, si da, candva se va intampla.

| SandraEve a răspuns:

Posibil, sper ca in viitorul cel msi indepartat

| dmnpeople a răspuns:

Cred ca nu. Sincer. Nu cred ca Romania are macar potential pentru asta. Se poate spera totusi.