| bleakk a întrebat:

Credeti ca va puteti bucura de niste bani obtinuti prin inselaciune/furt? Poate la inceput vei fi entuziasmat ca "mama, ce am reusit sa fac!" insa in viitor consider ca vor aparea mustrari de constiinta. Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| FemeiaPisică a răspuns:

Nu aș fura bani pentru nevoile mele. Dar, îți dau dreptate deoarece mustrările apar atunci când faptele tale necinstite se întorc împotriva ta.

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Eu nu ma bucur nici daca castig la jocuri de noroc, daramite sa fur... pentru ce?
Eu fac bani, nu ei ma fac pe mine, daca alti se vand pentru bani, treaba lor, fie roata si patrata tot se intoarce ea o data.

| Doub a răspuns:

Nici macar nu as putea sa fur. E cu mult sub demnitatea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu chiar cred in proverbul ala "roata se intoarce", daca faci rau primesti rau.Acum depinde de om. unii chiar nu au mustrari de constiinta, iar cei care au, exista sanse pentru ei sa nu mai fure/faca lucruri rele. Oricum ce obtii daca furi niste bani? Nu ar trebui sa ne lasam condusi asa de de mult de bani..nu reprezinta totul pe lumea astahappy exista multe lucruri care nu se pot fura si au mai multa valoare happy in fine asta e parerea mea.Mai grav este ca unii oameni nu au ce manca si apeleaza la astfel de infractiunii ca sa poata trai, aici chiar e o problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles. Daca i-am furat cinstit.

| Mariapetrupanainte a răspuns:

De bani furati niciodata nu te vei putea bucura numai de la inceput, sunt bani murdari.Cineva a plins din cauza lor a blestemat, injurat poate erau ultimii banuti si stii cum se zice din necazul cuiva nu ai sa te poti bucura.