In mare parte, la... peste o jumatate din acestia, probabil ca da.
Dar cine stie
Sigur ca da, de ex LoveSleep, are un caracter coleric, e arogant si face mult misto de raspunsurile altora, are un aer de superioritate pentru ca femeile is in limba dupa el pentru ca precis arata bine, pe langa ca atitudinea lui tocmai asta dura atrage multe femei. Deci in real atrage si atitudinea si figura, online are mari sanse sa atraga femeile ca un aspirator prin atitudine.
Altii se prefac si vorbesc frumos chiar daca nu-s okey, depinde de om.
Pai se vede dupa atitudine, mai ales ca avem aici si pe cineva care se cam indragostise de el! Atitudinea lui e f masculina si agresiva, cam cum inconstientul femeilor doreste. Si s-a indrag de el (sau il place f mult) pentru ca atitudinea emite multa masculinitate.
Iar cu altii care au vorbit chestii serioase si f okey, nu avea acea persoana nici o treaba, ca nu emite masculinitate, deci e f clar ca nu seriozitatea si nu inteligenta atrag neaparat.
Ca agresivitatea fie verbata fie fizica, este o trasatura puternic masculina (in trecut ajuta mult la supravietuire).
Pai daca doar cu atitudinea atragi, iti dai seama ca arata si bine, ca in genera, figura atractiva emite calitati masculine, si deci se leaga si de atitudinea asta.
E f simplu, cine stie psihologie evolutionista, i se pare simplu de ce si cum.
Sunt si oameni neatractivi cu atitudinea asta, dar poate chiar doar prin asta si tot atrag.
Uite eu, care nu prea am trasaturi masculine nu prea am fost placut de femei, nu conta cum ma purtam, cum ma imbracam, ce discutam, ce aveam in cap.
Am fost placut in schimb de multi barbati (De aia am mai zis pe aici ca regret ca nu-s pe invers sau bi).
De ce? Simplu, pentru ca la ei nu exista criterul masculinitatii, adica ce n-am eu. Ei vedeau frumusetea feminina si ala era principal, ca apoi apreciau si restul, era altceva.
Si asa mi-am confirmat ce zice evolutionismul, prin eliminare, afli care e smecheria, adica tot ce am zis despre evolutinism, se verifica in real chiar daca unii baga capu in nisip sa fuga de realitate.
Subscriu tot ce s-a discutat despre LoveSleep.
Tipul e intr-adevar super badass. Tineti-va femeile in casa.
Când cineva pune o întrebare și o persoană ia la mișto acea persoană, în loc să o ajute sau s-o ignore, aceea persoană are un caracter infect
Adynanana întreabă: