| Allhambra a întrebat:

Credeti ca va puteti da seama de caracterul unei persoane doar după răspunsurile si comentariile de aici de pe site? Dati exemple.

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
22 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

In mare parte, la... peste o jumatate din acestia, probabil ca da.

Dar cine stie thinking

| Mosotti a răspuns:

Sigur ca da, de ex LoveSleep, are un caracter coleric, e arogant si face mult misto de raspunsurile altora, are un aer de superioritate pentru ca femeile is in limba dupa el pentru ca precis arata bine, pe langa ca atitudinea lui tocmai asta dura atrage multe femei. Deci in real atrage si atitudinea si figura, online are mari sanse sa atraga femeile ca un aspirator prin atitudine.

Altii se prefac si vorbesc frumos chiar daca nu-s okey, depinde de om.

| Allhambra explică (pentru Mosotti):

De ce crezi tu doar din raspunsurile lui ca e un tip care arata bine si femeile sunt in limba dupa el?

| Mosotti a răspuns (pentru Allhambra):

Pai se vede dupa atitudine, mai ales ca avem aici si pe cineva care se cam indragostise de el! Atitudinea lui e f masculina si agresiva, cam cum inconstientul femeilor doreste. Si s-a indrag de el (sau il place f mult) pentru ca atitudinea emite multa masculinitate.

Iar cu altii care au vorbit chestii serioase si f okey, nu avea acea persoana nici o treaba, ca nu emite masculinitate, deci e f clar ca nu seriozitatea si nu inteligenta atrag neaparat.
Ca agresivitatea fie verbata fie fizica, este o trasatura puternic masculina (in trecut ajuta mult la supravietuire).

Pai daca doar cu atitudinea atragi, iti dai seama ca arata si bine, ca in genera, figura atractiva emite calitati masculine, si deci se leaga si de atitudinea asta.
E f simplu, cine stie psihologie evolutionista, i se pare simplu de ce si cum.

Sunt si oameni neatractivi cu atitudinea asta, dar poate chiar doar prin asta si tot atrag.
Uite eu, care nu prea am trasaturi masculine nu prea am fost placut de femei, nu conta cum ma purtam, cum ma imbracam, ce discutam, ce aveam in cap.
Am fost placut in schimb de multi barbati (De aia am mai zis pe aici ca regret ca nu-s pe invers sau bi).
De ce? Simplu, pentru ca la ei nu exista criterul masculinitatii, adica ce n-am eu. Ei vedeau frumusetea feminina si ala era principal, ca apoi apreciau si restul, era altceva.

Si asa mi-am confirmat ce zice evolutionismul, prin eliminare, afli care e smecheria, adica tot ce am zis despre evolutinism, se verifica in real chiar daca unii baga capu in nisip sa fuga de realitate.

| LoveSleep a răspuns:

Subscriu tot ce s-a discutat despre LoveSleep.
Tipul e intr-adevar super badass. Tineti-va femeile in casa.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Asa asa, sa-si tina aia femeile in casa ca de nu, le faci praf pe rand.

| Allhambra explică (pentru LoveSleep):

laughing
Dar cât de trist poate să fie să te aprecieze femeile care nu se ridică nici măcar până la jumătatea pretențiilor tale?

Chiar ești dubios.
Sigur nu ești bi?

Ce bine era sa fiu bi (am mai zis-o pe unde era subiectul), din pacate nu sunt. De ce zici ca-s dubios?

| LoveSleep a răspuns (pentru Allhambra):

Da si tu cateva exemple, ca nu mai tin minte ce pretentii am.

| LoveSleep a răspuns (pentru Mosotti):

Daca m-ai vedea in viata reala, ai zice ca sunt ucenicul lui LoveSleep.

Las-o așa că e mai bine. E în avantajul tău că nu mai ți minte.

Am greșit eu. Nu tu ești dubios, răspunsul tău e.
"Asa asa, sa-si tina aia femeile in casa ca de nu, le faci praf pe rand"

Am zis asa la misto, adica sa-si tina femeile aia in casa, ca daca vine asta macho cuceritoru, le aspira ca un aspirator si din casa. Chiar, tu n-ai vrea sa fi fost bi? Ca aveai de ales ramura, e mai democratic asa.

| Mosotti a răspuns (pentru LoveSleep):

Probabil ca esti ucenicu lui Love, dar dupa cum ziceai, pareai macho.

Vezi ca ai uitat un i la "ti".

De unde știi că l-am uitat și n-a fost intenționat?

Vezi ca te ingropi si mai rau.

... ti-ar placea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Poate sa răspundă politicos, aparent sa para o persoana ok, și în realitate sa fie cu totul altfel.
În clipele grele îți dai seama cu adevărat de caracterul unui om, nu în cele frumoase.

| Ella66 a răspuns:

Depinde de persoane

| Utilizatorlove31 a răspuns:

Când cineva pune o întrebare și o persoană ia la mișto acea persoană, în loc să o ajute sau s-o ignore, aceea persoană are un caracter infect

Întrebări similare