Punctez ce a zis ReinA16. Nu poți știi dacă există o altă viață în afară de cea pe care o ai acum. Poți fii sceptic și să iei varianta care primează, aceea că nu există nimic după moarte și datorită faptului că funcțiile biologice ale organismului încetează(printre care și funcțiile creierului care cuprinde conștiința) ăla ar trebui să fie capătul pentru tine ca ființă din regnul animal, dar dacă simți și ții totuși să ai o speranță e în regulă să crezi și într-o eventuală viață în plus pe care poți să o ai. Un cercetător în intelgență artificială susținea că neobservarea universului e imposibilă, altul susținea că moartea e doar o iluzie, alții vin cu opinii religioase, culte sau personale. Poți crede orice dorești. Poți lua în calcul că e bine să ai o speranță pentru că dacă mori de tot totul nu va mai conta oricum. E totuși bine că a contat atunci, în acel moment și că ți-a influențat viața într-un mod mai pozitiv. Oricum în lumea pe care o știm noi putem trăi mai mult decât ne permite organismul doar prin intermediul amintirilor, noi înșine devenind parte din acestea trecând prin filtrul minții(al nostalgiei, al emoției, al gândirii) altei vieți care va avea aceeași soartă.
Nu ca as fi eu expert in asa ceva, dar eu cred ca nu este singura si ca dupa ce vom muri in aceasta viata spiritul nostru pleaca intr-un alt om nascut.
Daca crezi in D-zeu, atunci asta e singura viata pe care o avem ..plus viata dupa moarte...dar nimeni nu a venit inapoi sa ne spuna cum este acolo, daca este bine sau rau, tot ce am auzit sunt povesti spuse de anumite persoane ..toti vom afla la un moment dat cum este pe lumea cealalta sau daca exista asa ceva ....asta cred eu
Nu sunteti sanatosi ba voi ati auzit vreodata de Rai si Iad? Acum radeti cu totii ca nu e nimic important, dar cand o sa ajungeti unde nici nu va gandeati vreodata in viata asta sa ajungeti o sa fie vai si amar, rugativa sa nu picati jos si credeti in DUMNEZEU!
Vernusio întreabă: