| rosettethedesignerofthemasterpieces a întrebat:

Credeti ca videoclipul Die young de la Kesha face intr-adevar trimitere sa gruparea Illuminati? Voi ce parere aveti?/

3 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Face sau nu face, e treaba ei.Nu cred bazaconiile astea legate de Iluminati sau cv de genul

| LolaLollita a răspuns:

Eu una nu stiu videoclipul, dar am sa-ti zic ce cred eu. Daca are lucruri care sa faca trimitere la Illuminati, atunci e doar pentru a obtine si mai multa atentiehappy

| slyde a răspuns:

Da face o sa iti pun un site nu ii mai ascultati melodia ne indruma spre satana... spre rau mai bine credeti in Dumnezeu el e bun ne iarta si in ultimul ceas, kesha e o curva proasta si vrea si ea sa iasa in evidenta! Nu stie ce sa faca sa aiba bani dar o sa vedem toti unde ajungem. odata si odata tot murim! viitorul keshei e asigurat (IAD) al nostru inca poate fi salvad doar sa credem in Dumnezeu el e bun ne iarta cand gresim! nu mai ascultati toate prostiile da ritmul este bun, frumos dar versurile? videoclipul? JOS CU kesha aici vedeti un link cu toate semnele din ''DIE YOUNG" http://wtfrly.com/......keshasuxx/ aici totul va este explicat. sper sa fiti de accord cu mine ( imi cer scuze pentru greselile de ortografie)

Întrebări similare