Nu exită e regulă. Cred că vocea mea seamănă perfect cu cea a mamei din pură întămplare, poate asta se datorează și faptului că locuim împreună; în aceste cazuri până și animalele ajung să-ţi împrumute deprinderile...ca inflexiunile vocii... excus
Scuze pentru erorile de tastare... e greu să mă împart intre computer și bucătărie...Nu exită e regulă. Cred că vocea mea seamănă perfect cu cea a mamei din pură întămplare, poate asta se datorează și faptului că locuim împreună; în aceste cazuri până și animalele ajung să-ţi împrumute deprinderile... dar inflexiunile vocii... exclus.
Nu. Eu am o voce diferita de a tatalui meu. Poate se aseamana doar ca..."intensitate"
Shin
Seamana dar mai ales intre frati, surori. Iti dai seama de acest lucru cand vorbesti la telefon si vezi ca de fapt ai gresit persoana
A zis bine imperia. Capeti niste deprinderi si este normal ca vocea sa aiba niste puncte comune. Eu, de exemplu, cand eram mai mic, am stat 2 luni la matusa mea si, preluasem niste "gesturi verbale" de la unchi'meo.
Nu e o regula, dar e o ipoteza.
Da, desigur... vocea mea e identica cu a mamei mele, pe telefon nimeni nu ne poate deosebi.Asta se transmite genetic...
LisaJulie întreabă: