| aneta a întrebat:

Credeti ca vocile noastre seamana cu cele ale parintilor nostri?

10 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Nu exită e regulă. Cred că vocea mea seamănă perfect cu cea a mamei din pură întămplare, poate asta se datorează și faptului că locuim împreună; în aceste cazuri până și animalele ajung să-ţi împrumute deprinderile...ca inflexiunile vocii... excus laughing

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Scuze pentru erorile de tastare... e greu să mă împart intre computer și bucătărie...Nu exită e regulă. Cred că vocea mea seamănă perfect cu cea a mamei din pură întămplare, poate asta se datorează și faptului că locuim împreună; în aceste cazuri până și animalele ajung să-ţi împrumute deprinderile... dar inflexiunile vocii... exclus.

Shin
| Shin a răspuns:

Nu. Eu am o voce diferita de a tatalui meu. Poate se aseamana doar ca..."intensitate"batting eyelashes tongue
Shin happy

| crisS a răspuns:

Dha... si vocea mea seamana cu alu' mama'mea happy

| ellene a răspuns:

Seamana dar mai ales intre frati, surori. Iti dai seama de acest lucru cand vorbesti la telefon si vezi ca de fapt ai gresit persoana happy

| Chuck a răspuns:

A zis bine imperia. Capeti niste deprinderi si este normal ca vocea sa aiba niste puncte comune. Eu, de exemplu, cand eram mai mic, am stat 2 luni la matusa mea si, preluasem niste "gesturi verbale" de la unchi'meo.

Nu e o regula, dar e o ipoteza.

| Amelia87 a răspuns:

Da, seman mult cu mama...

| abril a răspuns:

Nu cred. Vocea mea nu seamana deloc cu vocea parintilor mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A mea seamana cu a lui var`miu, e identica laughing)) si deseori suntem confundati la telefon

| inka_4056 a răspuns:

Da, desigur... vocea mea e identica cu a mamei mele, pe telefon nimeni nu ne poate deosebi.Asta se transmite genetic...