O sa mearga, dar cand apar accidentele vedem ce face masina fara control uman, in RO vine bine pentru ca sant multi idioti in trafic
In orasele actuale nu este prea posibil sa aiba fiecare proprietar o astfel de masinuta. Sunt multe la mijloc. Mai probabil sa fie folosite de firme si ei clienti, nu proprietari.
Nici vorbă, încă nu avem tehnologia necesară pentru ca o mașină să poată prevedea milioanele de posibilități și obstacole ce pot interveni în timpul condusului prin oraș, poate într-o sută de ani.
Eu zic ca or sa apara (evident nu in Romania), dar nu o sa le folosesc, doarece condusul e o mare placere. Se zice ca meseria de sofer pe tir e prima care va disparea. Oricum pentru asta trebuie legislatie adaptata si daca cineva reuseste sa sparga sistemele soft iti dai seama ce s-ar intampla, deci este un risc enorm sa lasi asa ceva automatizat.
Nu chiar atât de repede, undeva 2040-2050. Tehnologia aceasta deja există.
Pai tomcai ca tehnologia exista deja, deci de ce ar dura atat cat spui tu? In momentul asta, lipseste legislatia necesara, mai lipseste si altceva?
Trebuie găsită o metodă eficientă de a fi produse în masă, precum și o mulțime de teste.
Nu cred...
Eu nici nu stiu cat o sa tina cu masinile electrice si sa nu se intoarca la masini cu combustie interna.
Din moment ce vad o groaza de masini pe strada
anonim_4396 întreabă:
Misterios82737383 întreabă:
LisaJulie întreabă: