Imi e si m i e (TPU tine musai sa il scrie cu cratima) greu sa accept insa chiar si doar in mici proportii, da zodia pare sa influenteze felul de-a fi al unei persoane. Am experiente de exemplu cu leii, atat cei doi din familie cat si altii intalniti in viata si toti sunt aproximativ la fel de orgoliosi, caposi, smuciti, numai ei au dreptate samd.
Nu.Am întâlnit și alți capricorni și niciunul nu are în comun cu mine absolut nimic.Sunt unică(nu în sensul bun)și nu mă influențează deloc.
Nimeni nu e unic. Asta e un simplu mecanism al creierului care te face sa nu disperi.
Nu ai auzit cazuri de gemeni cu personalitati diferite? Daca sunt din aceeasi zodie, n-ar trebui sa fie la fel? Deci nu, povestea zodiilor e o inventie umana fara baze in realitate.
Nu neaparat dar mici adevaruri mai sunt in legatura cu comportamentul in functie de zodie, mie cel putin unele mi se potrivesc.
Nu as judeca pe nimeni pe baza zodiei lor, nici nu cred ca zodile au influienta asupra mea sau a altor persoane dar cred ca zodiacul e un subiect interesant de discutie
Da, zodia si miscarea astrelor influenteaza fiinta umana. de exemplu s-a constatat ca in perioada de luna plina rata infractionalitatii creste.
andy_3925 întreabă: