Destinul este exact cum ți-l faci. Toate acțiunile tale sunt responsabile într-o măsură mică sau mare de percepția vieții tale. Nimeni nu este destinat să facă greșeli sau sa trăiască momente proaste în viață,probabil este doar o pasă proastă a ta peste care vei trece la un moment dat. Cât despre locul de muncă și greșelile,este de la sine înțeles că angajatorii trăiesc într-o realitate comercială în care tot ceea ce contează pentru ei este să producă. Și dacă în procesul lor de "producție" intervine ceva,normal că se atacă. Nu ai niciun fel de vină,fiecare om mai greșește,dar destinul nu ține partea nimănui, să știi. Nu ești singurul care trece prin chestiile astea. Și a da, fetele, mai bine te axezi întâi pe tine ca om, te pui într-o lumină bună din orice punct de vedere; nu le mai da atenție fetelor despre care știi că o să-ți facă rău, pentru că tu vei fi singurul care va avea de pierdut. Fii bazat pe tine și apoi îți va surâde și ție norocul in dragoste.
Presupun că ai deja o vârstă și ai trecut prin ceva experiențe de viață, așa că nu pot să cred decât că ai o personalitate mai slabă și ești foarte influențat de mediul exterior, lucru care în mod evident te afectează negativ. Nu cred că există vreo modalitate exterioară care să te ajute, doar tu însuți. Ca să o zic pe șleau, nu te mai plânge și ia viața în piept, că oricum ce ai de pierdut, trăim 70 de ani în care ne plângem aiurea, nu este timp de pierdut pe așa ceva.
Nu cred in destin, viitorul ni-l facem singuri.
Uiti faptul ca esti un om norocos. Multi oameni traiesc de pe o zi pe alta, fac 20-30 km pe zi pentru apa sau muncesc pe 1 dolar pe zi. Inceraca sa ajuti si alti oameni si poate o sa vezi si o schimbare la tine.
"Viitorul ti-l faci singur". Da... de cate ori am auzit asta, dar oare ce inseamna asta? Ca stabilim ce si cum se intampla? Este in antiteza cu destinul? Nu cred.
Facem ce facem, exact cum vrem si ajungem in punctul X. Un punct foarte frumos si favorabil sa zicem.
Acel punct X, pe care noi ni l-am facut, doar noi, nici nu putea fi altfel, era deja pe linia temporara inca de cand strabunicul exista si ajungea si el intr-un punct Y.
Toate sunt legate, si noi decidem cum se intampla. Insa oricum se intampla. Este ca un paradox.
Daca vrei sa schimbi ceva, schimba, daca nu... nu schimba. Nu te gandi la destin. Gandeste te doar sa te simti tu bine^_^
Cred că te referi la legea atracției. Atragi același probleme până când înveți să le rezolvi corect. Eu cred că există supranatural și spirite care ne influențează alegerile în mod pozitiv sau negativ, depinde și cât ești de influențabil. Poți deveni mai liber dacă îți studiezi emoțiile și scapi de fricile acumulate încă de când erai copil mic.
AndreiDeyu2004 întreabă: