Nu cred ca ar avea cineva de ce sa ne minta in legatura cu asta.
Din cate tin minte am avut anul trecut o ploaie de genul.
Nu înțeleg de ce ni se spune că este periculoasă. Știu că ce spun eu este o teorie greu de crezut și conspiraționistă, dar trebuie măcar luată în calcul opțiunea că suntem mințiți și că sunt avioane care împrăștie chimicale și particule de metale (toxice pentru noi) etc. menite să schimbe vremea (prin blocarea soarelui, crearea de nori de care vor ei). Nici eu nu înțeleg motivul pentru care ar vrea să creeze ninsori, poate ca să nu mai protesteze lumea? Sună absurd și nebunesc, dar trebuie să avem mintea deschisă și să cercetăm, să nu înghițim fără nicio dovadă tot ce ni se spune. Ce este în zăpada asta portocalie poate fi dovedit.
Mi se pare putin paranoia.
Ca ne mint si ne fura e una da sa arunce peste noi cu ceva sa ne imbolnaveasca sau sa provoace schimbari ale anotimpului e prea mult.Ei au nevoie de noi in numar mare sa mai aiba de unde fura nu sa ne omoare ca nu castiga nimic.E o conspiratie ciudata la care ne gandim daca nu avem ce face.Astea se intampla in filme in realitate nu exista supereroi.
Este o teorie foarte cunoscută în lume, încă din anii '60. La noi nu prea se vorbește despre chemtrails, tineretul nici nu știe despre asta. Dar dacă întrebi oameni de 50+ ani, o să vezi că ei știu.
Chestia asta cu zăpada portocalie s-a mai întâmplat prin 2007, în Rusia. La fel s-a spus că e de la o furtună din Kazahstan, dar când au analizat rușii mai bine zăpada, au găsit în ea particule de metale, acid, nitrați.
Chiar nu e nimeni curios să analizeze zăpada? Așa e de ușor la noi să spui "e nisip" și lumea să creadă?
Da sincer nici nu ne prea pasa sti
Chiar este portocalie de la nisipul din Sahara, restul sunt doar vorbe-n vant.
Fineness întreabă: