Cred in ce reprezinta Dumnezeu.Cred in Lucrarea lui.Cred in oamenii desi uneori nu e o idee asa buna
Incerc sa-L iubesc pe Dumnezeu macar o miime din cat ma iubeste el pe mine
Pai cum, ce esti budist sau crestin? Incearca sa citesti cu atentie Bibilia si vezi unele lucruri care se petrec si in viata noastra.Este o carte sfanta doar pentru initiati.
Eu sunt de acord cu tot ce zice in Biblie si cred in Biblie pentru ca de fapt Biblia e cuvantul lui Dumnezeu.
Nu. Stiu ca o sa primesc "Stupid" de nenumarate ori, asa cum se intampla de fiecare data cand imi spun parerea despre religie si de tot ce tine ea, dar raspunsul meu e tot acelasi: nu.
Cred in d-zeu fara a crede in biblie. d-zeu e in mine, in tine, in noi; cred in puterea binelui si nu in niste povesti/mituri care infatiseaza doar orizonturile marginite ale anticilor.
Cred ca biblia este o alegorie in care binele invinge raul - la fel ca multe carti de povesti. Similitudinile intre religia moderna si cea egipteana sunt aproape identice, iar Isus al nostru a existat de vreo 40 de ori inainte sa apara in Biblie. Nu sunt de acord cu unele lucruri din Biblie - aceasta promoveaza sexismul homofobia., rasismul si monogamia in scopul crearii copiilor- nu promoveaza iubirea, intelegerea si nici pacea- Lucifer, aducatorul de lumina, ingerul cunoasterii a fost izgonit pentru ca a descoperit adevarata natura umana, pentru ca a avut curajut sa cerceteze.
Uuu...Stupid si nici macar nu stiti despre ce e vorba Cititi-o si voi si pe urma dati cati stupizi vreti Ehh
Silyca întreabă: