Acum vreo 40 de ani, cand aveam varsta ta, credeam, normal.
Acum, insa, mi-a trecut.
In copilarie, avem un milion de "superstitii" din astea care, peste ani, ne fac sa zambim cu nostalgie.
Mai vorbim peste vreo 20 de ani si o sa-mi dai dreptate.
La fix a crapat un drac, iar la si un minut doi draci.
Hai, mai @BuBu Mic chiar tu crezi in chestii de-astea? S-ar putea ca la fix sa se uite la altul si la si un minut, sa-si aduca aminte ca existi si tu.
Sunt doar niste superstitii, dar daca te face sa te simti mai bine, poti sa crezi, desi nu e nimic adevarat.
Nu prea...adica eu ma uit prima data la 59. apoi la fix. apoi la si un minut, asta ce ar insemna? ca ma insala, apoi ma iubeste, apoi ma adora
Am vra noi sa fie asa...doar sa ne mentinem speranta zicem asta.:XE distractiv...la fara 10 te inseala
Eu nu ...
Mai imi zic unii fixxx tbx... dar daca ma iubeste cu adevarat imi dovedeste!:*
KiSseSs`:*
Nu, nu cred! Dar imi ocupam si eu timpul cu ele si ma faceau sa ma simt putin mai importanta! Pe masura ce cresti, iti dai seama ca e doar pierdere de timp! Si inca ceva:suferi atunci cand tu,(crezand ca te iubeste), descoperi ca in realitate nici nu existi pentru el!
Nu e asa.la fara un minut te-a iubit, la fix te iubeste iar la si-un minut te insala. mi se intampla zilnic asta(sa vad ora fixa). nu cred in asta
Nu cred, sunt doar chestii de amuzament, la fix te iubeste, la si un minut se gandeste la tine si la si jumate iti pui o dorinta