| Rux_5597 a întrebat:

Credeti in datul in carti?

Stiti sa cititi in carti?happy

13 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Sincer nu.

| xjustfearless a răspuns:

Eu nu cred... du-te mai intai la o "ghicitoare" si apoi du-te la alta.si o sa vezi ca se spun ele este total diferit. Faza cu"datul in carti", ghicitul tine la oamenii disperati, si care vor sa li se spuna exact ce vor sa auda. SI pe net si in reviste au fost deatstea cu citeste in palma, in cafea.cat despre ghicitoare sunt numai tiganci care te fura.si cand te duci la ele te ustura la portofel. Unele poate ca au ceva puteri paranormale.de vad fantome. dar cu datul in carti.nu cred...

| emy_8408 a răspuns:

Nu cred dar stiu sa citesc m-a invatat buni :X

| LORY a răspuns:

Nu. La ambele intrebaribatting eyelashes

mira
| mira a răspuns:

Poate fi distractie sau sarlatanie.

| Flav a răspuns:

Pasente, chestii, suceli? Mai bine jucam flori, fete sau baieti. Cam aceeasi porcarie e.

| zorialbi a răspuns:

Ghicitul este o practica curenta a vrajitoriei pe care noi astazi am transfomat-o in ceva mai "rafinat" pentru a nu ne trezi constiinta: ghicitul in cafea, in carti, ghicitul in palma si altele. Toate formele de ghicit sunt inselaciunea diavolului condamnate cu vehementa de sfintii parinti. Sunt multi crestini care lasa sa li se ghiceasca la ocazie, in gluma, cum zic ei, si de dragul distractiei, dar nu se gandesc ca si diavolul se "distreaza" cu ei in acelasi fel. (http://www.ortodoxiatinerilor.ro/2009/01/paganatatile-din-viata-noastra/)

| Bacemi a răspuns:

Nu cred in asa ceva.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu cred laughing Dar stiu sa citesc in carti laughing Am invatat de la bunica mea acum 1 an laughing

| chelutzul a răspuns:

Nu cred in chestii de genu
uite un exemplu http://www.youtube.com/......ttp?/watch

totul tine de limbajul corpului

Stefan
| Stefan a răspuns:

Stiu sa dau in carti, am invatat de la bunica mea.Nu prea stiu sa le leg, dar va spun in mod cinstit ca sunt situatii in care spun adevarul. Nu recomand acest lucru, pentru ca omul trebuie sa fie optimist si sa priveasca viitorul fara semne de intrebare.

| chelutzul a răspuns:

M. S. ce spui tu se numeste speculatie.Cum spunea si rasputin ca in peste decenii (perioada lunga de timp, nimic precis) o sa zboare pe cer pasari de metal (stia si el cu stim si noi ca in viitor o sa existe masini zburatoare, dar nu peste cat timp) etc
pot sa iti zic si eu ca in timpul vietii o sa cunosti o multime de persoane care o sati infuenteze viata si cariera, o sa faci copii si o sa imbatranesti alaturi de cei iubitiwinking

| luvieere a răspuns:

Ghicitul (în cărţi, în cafea, în copite de curcă şi-n orice altă chestie în care se mai chiceşte) e o asociere subconştientă a temerilor, speranţelor şi intuiţiei persoanei care ghiceşte pe structura aleatorie care i se prezintă, un "dans" între ordinea simbolurilor (cărţi, formaţiuni în zaţul de cafea, etc) şi subconştientul ghicitorului, în care acesta din urmă conduce. Din cauza asta, există, cred eu, un beneficiu real din "ghicirea" în cărţi, anume îţi dai seama la ce anume te aştepţi, de ce anume te temi, şi ce anume cauţi în viitorul tău. Toate astea le ştii deja - felul în care le "vezi" în cărţi sau în cafea te ajută doar să le redescoperi.

Întrebări similare