Buna
Nu am crezut pana nu am patit-o
Iar o femeie mai varstnica, nu putea sa imi zica tatal nostru, se incurca, apoi mi-a zis ca am fost deocheata...
Deci ceva este si da, cred.
O zi frumoasa sa ai
Nu. N-am patit nici o data si am fost un copil si adolescent frumos. Banuiesc ca este o problema de santate.
Malocchio (ital.), ochiul rău, e privit de unii ca pe o superstiție, de alții ca pe un adevăr, ori doar ca pe-un amuzament.
Lumea asta e plină de ciudățenii și de probabilități, cât și de îndoielnicul "dacă", cuvântul care ne pune adeseori pe gânduri și ne ridică semne de întrebare.
Iar atunci, când ne confruntăm cu situații similare, de gen, ne întrebăm: dar dacă... există?
Un lucru e cert: orice e posibil!
Ai dreptate, orice e posibil...
Nimic să nu ne mai surprindă! : ))
Sunt doar supersitii deale bunicilor nostri, cand te deochi sa iti strangi carbuni si alte treburi.
Mai bine fumezi o tigara si iti trece deochiu
Am uitat sa rad.
Nu-i nimic, bine ca ti-ai amintit acu'.
De ce esti asa sigur?
Pentru ca tocmai mi-ai zis si n-am nesimtirea sa mi te fac mincinoasa.
Nu e nimic amuzant, daca nu esti in stare sa dai un raspuns concret, nu mai da deloc.
E chiar foarte amuzant in cate prostii poate crede lumea.Si in afara de asta mai pun si intrebari pe tema asta.De ce n-ai intrebat o baba care descanta cu bete de chibrit stinse intr-o cana de apa sa vezi ce parere are?
Sincer mi se pare ceva stupid...dar vad ca char si niste persoane care nu le credeam deloc superstitioase red in el.Mie nu mi s-a intamplat niciodata, sper sa nici nu se intample
Nu, nu mi s-a intamplat niciodata. Dar am vazut pe alte persoane care "cica" au fost deocheate. Eu nu cred in magii, deochi, etc. Parerea mea.
Sincer nu stiu ce sa spun...mi.sa intamplat o chestie de genu si nu pot sa spun ca cred dar nici ca nu cred (scuze pentru cacofonie))