Varsta nu e o rusine, ci spirirul incorsetat. Poate nu exista o formula a fericirii, dar cu siguranta exista oamenii indrazneti pana la exuberanta, oameni liberi, oameni ahtiati dupa frumos, dupa un tablou cu maci rosii, pur si simplu, oamenii care au spiritul tanar.
Sunt empatica cu starea ta pentru ca si eu am cunoscut zilele astea un om deosebit si vreau sa-i multumesc pentru ca mi-a oferit aceasta posibilitate!
cred ca tu esti ben pe care-l cunosc eu, cum iti schimbi nickul mereu nu te mai recunosc, poate trebuia sa zici tanarul-ben. se vede ca imbatranesti, deja incepi sa vb ca un tataie . stii ca este gluma tot ce am zis, ma bucur pentru tine, intotdeauna sufletul conteaza nu varsta, poti avea varsta de 70 de ani si sufletul unui copil.
Chiar suntem necesari...noi,cei mai putin tineri, sa ajutam pe unii tineri care au nevoie de un raspuns care sa-i scoata dintr-o problema sau alta! Sincer, si eu ma bucur ca sunt una dinte userii acestui site...Au fost momente bune, altele mai putin bune... dar ideea este sa reusim sa tinem echilibrul acestui site...majoritatea sunt tinerii, unii chiar copii...si trebuia sa existam si noi... cei cu experienta vietii...Multumim pentru urare...si tie iti dorim acelasi lucru!
Nu trebuie sa iti fie rusine cu varsta pe care o ai. Poate pentru unii conteaza varsta unei persoane cand vorbesc cu ea... Dar eu nu cred ca este importanta varsta, ci gandirea unei persoane... Numai bine!