| NatureSelf a întrebat:

Credeti in existenta, a altor speci decat cel uman? (chestie serioasa)

8 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Nu ai formulat bine intrebarea...dar banuiesc ca te referi la extraterestrii!
in cazul asta...da cred!
Gandeste-te astfel : sunt cam 10 miliarde de galaxii, fiecare cu cate 10 miliarde de sisteme solare, fiecare cu macar o stea, fiecare cu macar 5 planete ...si se spune ca unul din 1000 de sisteme solare este locuibil!
SI asta numai in universul cunoscut *care se spune ca e 0, 1 % din universul in sine *
+ ca acum e populara teoria cum ca exista un numar infinit de universuri!
Trebuie sa fi pur si simplu inchis la minte sa crezi ca in toata aceasta imensitate suntem singura planeta locuibila...

| NatureSelf explică (pentru Apache):

Gresit nu sunt 10 de milliarde, sunt un infinit de galaxi, in spatiu nu exista limite, exista doar timpuri si dimensiuni, exista gaura de vierme, care deschid porti intre galaxi, si timp real. Calatori intre dimensiuni, de unde stii ca este sfarsit, daca noi nici nu stim unde incepe? Bine tintit Apache.

| Apache a răspuns (pentru NatureSelf):

Am subliniat...din universul cunoscut!
In realitate se crede ca universul se intinde la nesfarsit!
hmm...acum m-am amintit de o teorie interesanta!
Materia din univers trebuie sa aiba un numar egal de antimaterie... daca e asa, atunci unde e..si ma ales atunci de ce nu explodeaza la contact?
Sau se poate ca universurile sa fie separate intre ele, si sa aiba fiecare propriile proprietati? Alte dimensiuni, gauri de vierme. spune-le cum vrei

| NatureSelf explică (pentru Apache):

Adica exista materia care stocheaza, sa zic raspunsuri, tehnologi, timpul, secretul calatoriri in timp, posibil asta? si cum? exista o fisura in tipul stocat daca gasesti fisura, gasesti secretul calatoriri in timp, omul e prea putin sa afle secretul, mai multi oameni, mai multe idei, idei diferite, deci nu se vor intelege. nu poti intelege unele chesti, care ele sunt facute sa nu fie intelese, asta e cheia.

| Apache a răspuns (pentru NatureSelf):

...sa te intorci in timp, in trecut e improbabil deoarece orice actiune de-a ta o sa afecteze direct viitorul!
.sa mergi in viitor e posibil daca ajungi la o viteza de 99, 9999999...9 % din viteza luminii!
sa parcurgi distante uriase in viitor, sau intre dimensiuni printre gauri de vierme inca nu e un fapt stiut...dar se crede ca prin gravitatie imensa * ca a unei gauri negre de ex * se poate forma o fisura in materia universului, care ori da undeva ori te distruge pentru totdeauna.
Deocamdata stim putine...dar cu timpul o sa aflam si chestiile astea!
gandeste-te ca pana acum 500 de ani credeam ca pamantul e plat...si acum ne gandim la alte universuri

| superdorex a răspuns:

Daca inca nu am gasit ceva concret atunci da-mi voie sa zic ca totusi tot ce se spune sunt speculatii!

| NatureSelf explică:

Nu as fii atat de sigur, nu cred nimica decat ce vad ochii mei, ei bine creierul poate fii pacalit de ochii. nu si mintea.

| pcris a răspuns:

Hai s-o luam sistematic la obiect... Daca am inteles bine intrebarea, exista milioane de specii pe pamant! In univers este probabil sa existe un nr. incomensurabil de specii de fiinte!