Personal eu cred dar nu sunt sigur ca fantome e denumirea corecta.
Cu toate ca am 21 de ani am trecut prin experiente care nici macar acum nu pot sa m-i le explic, e greu sa povestesc in detalii dar voi incerca oricum.De ex cand aveam in jur de 10 ani aveam o perdea la camera si tot timpul cand ramaneam singur incepea sa se miste intr-un anumit ritm si cand mai era cineva in camera nu se misca, acum stiu ca pare poveste de copil dar nu e in genul; mami e geva in dulap, nu e nimic acolo.Imi trecea un fior pe tot corpul si ma lua cu friguri, aveam impresia ca ma urmareste cineva tot timpul.Perdeaua nu avea sa se miste de una singura-stau la bloc, nu e vant sau curent si se misca doar cand eram singur, parca dansa.De multe ori dupa adormeam auzeam zgomote de parca paseste cineva pe parchet sau se pune pe scaun, parca sa se uite la tv.
Aveam si niste visuri(mai mult cosmaruri) cu un skelet cu o mantie si o coasa.Cand dormeam de ex parca stiam in vis ca dorm(eram partial constient) si imi simteam corpul pe pat si ca nu ma pot misca ca eram adormit si mai era cineva in camera, simte-am o prezenta si atunci ma fortam in vis si ma trezeam.De multe ori ma trezeam cu tresarire de parca ma tragea cineva de mana si am prieteni care au trecut si ei prin experiente similare dar nu vorbesc despre asta.
Sunt si multi oameni, cercetatori care studiaza paranormalul si au gasit dovezi care arata existenta acestor spirite sau entitati.
Cea mai cumplita experienta am traita la varsta de 16 ani dar nimeni nu m-a crezut cand le-am spus, m-am speriat asa rau ca am luat-o la fuga zbierand.
Am intrat in baie, am facut un dus si dupa ce am iesit m-am sters cu prosopul si dintr-o data am simtint ceva in spatele meu. M-am intors in spate si nu era nimic, ma intorc la loc si cand ma vad in oglinda pe mine dar imaginea era diferita, eu state-am pe loc, pe cand imaginea din oglinda se misca si avea o expresie in ochii care m-a speriat de moarte si a inceput sa rada(un ras cu ton jos, era neomenesc), m-am blocat pe loc, m-a luat frigul de parca am iesit afara in pielea goala iarna, ma treceau niste fiori si imi batea inima de ziceam ca fac infarct.Am intrat in panica si am luat-o la fuga in living, dupa care m-am imbracat rapid si m-am dus la un prieten.Eu cred ca era ceva rau in casa aia ca nu mai fusese binecuvantata de multi ani.
Da cand eram mic mi-am imaginat o masina de jucarie si am crezut ca e reala da cand am pus mana sa o iau a disparut deci e doar imaginatie.Nu nu cred in prostii de astea.
Eu cred.
Stiu sigur ca am vazut ceva cand am fost in padure.
Eram putin mai mica...si am ramas mai in urma si am vazut o femeie imbaracta in niste haine naspa, o rochie neagra si toata rupta, parul incalcit a coborat dintr-un copac...sunt sigura de asta
Poate o sa ziceti ce viseaza si asta?
Nu ma deranjeaza daca ziceti asa dar eu sunt sigura ca am vazut ceva
Nu exista fantome! oamenii care ~vad~ fantome sau alte chestii de genu' sunt coplesiti de imaginatie. Daca tu esti obisnuit cu ideea ca in dulap este o fantoma toata viata vei crede asta chiar daca nu e asa. E ceva gen puterea gandului. Si problemele cu fata care merge in cimitir la miezul noptii sau scheletul carevorbeste prin oglinda sunt pure minciuni...cu atat team ajutat.pa
Nu prea stiu ce sa cred da eu stau la bloc si camera mea este chiar lipita de balcon adica usa balconului e in camera mea si in fiecare seara parca ar fi un om acolo si fug repede ca ma speriu a si inca o chestie ciudata parca vad chesti in casa oameni sau nu stiu ce sunt da chiar cred ca le vad un prieten de al fratelui meu a zis ca cica as putea fi medium(om care comunica cu spiritele) da pote mi s-a parut
Si de dimineata imi mancam cerealele si eram singura in bucatarie si s-a auzit o datau un zgomot puternik da am crezut ca mi se pare si apoi s-au mai auzit mai multe zgomote!
A si stiti povestea cu Merry Blody ca cica daca ii spui numele Merry Blody la miezu noptii de 13 a rinzi 13-15 lumanari si te invarti de 13 ori vine si te omoara un prieten de al fratelui meu a incercat asta la scola in baie cu alti copii cu totl stins si a zis Merry Blodi de 13 ori s-a auzit o bubuitura puternica si a fost parca ceva cu sange pe usa
Eu una cred, dar mai bine le-am spune spirite, suflete. nu fantome
Cunosc o persoana care, cand era mic a facut o operatie la gat nu mai stiu sigur si a murit in timpul operatiei. El povesteste ca a vazut tot ce s-a intamplat cat timp a fost mort. E un om foarte serios si nu cred ca ar avea un motiv sa minta.
Sper ca te-am ajutat .
AdrianaBacescu întreabă: