| aaaa12345 a întrebat:

Credeti in fantome? Daca da ce intamplari ati avut? Funda+folositor

PS:Eu am trait fenomene pananormale

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am trait fenomene pananormale. Dar ce am trait, am spus doar prietenilor care ar putea intelege. Restul mi-ar aranja o programare la psihiatru. Cred si intr-o alta lume, in afara de cea fizica. Dar cum astfel de fenomene nu sunt percepute de simturile noastre, inclinam sa nu credem in existenta lor. Oamenii nu au la dispozitie decat organele de simt pentru lumea fizica. Dar s-a constatat ca omul are si alte simturi, care sunt latente in fiinta noastra. Daca ar putea fi activate am reusi sa intram in contact cu lumea invizibila.

4 răspunsuri:
| BiaSiAtat a răspuns:

Nu draga mea nu exista! Este o minciuna de speriat copii atat! Se pare ca ai o imaginatie foarte dezvoltata!

| Rayyy a răspuns:

Si eu am trait acum vreo cativa ani o experienta paranormala.
Nu eram in tara, eram intr-o tabara cu clasa noastra, iar niste fete mai mari au hotarat sa faca un ritual pentru a chema niste spirite.
Dupa acest ritual, toate am inceput sa ne pierdem lucrurile, in camere apareau zgarieturi pe pereti si geamurile se deschideau de la sine, se auzeau zgomote ciudate.

A fost tare inspaimantator! Nu stiu daca totul s-a petrecut cu adevarat, insa datorita atmosferei de acolo si a amintirilor pe care le am, prefer sa cred ca intr-adevar am trait o experienta paranormala.
Nu stiu daca aceasta convingere a mea este sau nu data si de varsta mica la care ma aflam, insa nimeni nu va sti vreodata ce s-a intamplat acolo.

Apropo, ce-ar fi sa ne spui si despre experienta ta?

Pa-pa happy

| aaaa12345 explică:

@Ray m-a rugat sa va povestesc despre experienta mea.
Eram la bunica (la tara) Bunica era ingradina si tata la vie.Stateam cu o fata de 13 ani si jucam carti intr-o camera care a sstat bunicu cand a murit.Deodata...am vazut o umbra de om la fereastra, ne-am speriat de moarte. Dupa ne-am asigurat ca nimeni nu venise in vizite.Nimeni.Am fugit rapede afara sa ne convingem.Nu numeni nu aa fost.
si
Stateam pe TPU si am simtit o mana pe cap.Eram singrura in casa.
si
Mi-a cazut o carte jos.
si
Am 10 ani.
si
Atat

| pwp a răspuns:

Eu nu, si nici nu vreau happy