Nu nu cred pentru ca e o prostie, doar ca sa iti ia banii.cineva a fost la asa ceva, acea persoana avea o prietena care a dus-o acolo si totul i-a fost ghicit corect de prezent dar de viitor numai prostii(asta s-a intamplat acum 3 ani). Apoi acea pers a aflat ca prietena ei ii povestise tot prezentul ei ghicitoarei si asa a stiut dna ghicitoare ce sa zica.in concluzie NU APELATI LA SERVICIILE ACESTOR MINCINOASE SI HOATE!
Draga mea, eu nu cred in asa ceva. Nu cred in vrajitoare, calugari, etc, cu toata ca sunt crestin-ortodox.
2 Imparati 17:17
Au trecut prin foc pe fiii şi fiicele lor, s-au dedat la ghicire şi vrăjitorii, şi s-au vândut ca să facă ce este rău înaintea Domnului, mâniindu-L.
Ieremia 27:9
De aceea, să n-ascultaţi pe proorocii voştri, pe ghicitorii voştri, pe visătorii voştri, pe cititorii voştri în stele, şi pe vrăjitorii voştri, care vă zic:, Nu veţi fi supuşi împăratului Babilonului!'
Vrajitoarele sunt niste mincionoase care iti iau banii. Nu te increde in asa ceva. Singurul care stie tot este Dumnezeu.
Acum 5-6 ani, bunica mea se duse la o vrajitoare sa faca vraji, doarece unchiul meu folosea alcool.Toate bune si frumoase. Merge prima data ii da bani, merge a 2-3 oara iarsi ii da bani. Fara nici un rezultat. Bunica mea a tinut tot feluri de chestii din alea dracesti, dar nu s-a intamplat nimic. Din contra el tot mai mult alcool folosea. Parca, in perioadele alea, asta era si mai agresiv. Deci nu Vrajitorie! 1
JustMe17 întreabă: