anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in gruparea Illuminati? Ce parere aveti despre tot ce se spune despre aceastia?

3 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Îi cert că această grupare a existat, dar dacă chiar există acum cum se face că toată lumea știe de ea? Dacă ar exista acum nu cred că ar ști oricine sau că membri ar fi lăsați să facă semnele ălea în public.Cine face asta ori e redus mintal ori caută atenție ori nu știu.

| Sociopat a răspuns:

Cred ca vor castiga campionatul anul asta.Sincer, n-am prea urmarit meciurile lor dar, fiind un mare fan al celor de la Illuminati bag mana in foc si pariez pe ei.

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Habar nu am ce sa cred. Nu stiu, poate ai vazut ca si Inna, daca face semnul "Ok", este o papusa Illuminati. Lady Gaga, Eminem, Jay Z, toti sunt papusi Illuminati pentru ca fac niste semne, prin care, la urma urmei, se pot referi la ce vor ei, nu la ce vor cei din aceste grupari sau sa-si faca semne unul altuia pentru a se recunoaste. Multi fac semnul de "victorie" sau cel de "Rock On", care pana la urma nu stiu cu adevarat daca au si alta semnificatie, printre care si Obama, dar si ca ii place Tokio Hotel am vazut. Acum sa fim seriosi ca nu avem de unde sa stim daca mai exista gruparea asta sau daca ei vor avea legatura cu noi in viitor. Nu prea cred ca ei vor schimba lumea.