Nu, nu cred in horoscoape sau zodiace, pentru ca viata mi-a dovedit ca-i taman pe dos, de cum este scris in zodiace si horoscoape.
Compatibilitatea partnerilor, este mult mai complexa decat este aratat in standardele inventate de diversi, fiind influentata de educatie, de IQ-ul pe care il au partnerii, de sentimentele pure sau materialiste, care-i tine alaturi.
Nu cred in compatibilitati si etc. Dar cred in trasaturile zodiilor. Eu recunosc repede un om care e aceeasi zodie cu mine. Avem multe lucruri similare.
Exiata niste predispozitii in mare, dar in realitate fiecare persoana e unica si zodia nu conteaza mai ales ca informatiile care apar de cele mai multe ori sunt superficiale. Daca studiezi astrologia e posibil sa intelegi mai multe
Ar fi culmea sa cred ca viața și personalitatea mea sunt scrise în niște pietre moarte din spatiu. Nu există așa ceva. Oamenii au tendința să caute diferite lucruri cu care sa își ocupe mintea în mod prostesc. Trăsăturile unei persoane nu sunt determinate nici de zodiac, nici de altceva. Ia exemplu gemenii. Deși sunt născuți în aceeași zi, aceeași oră, aceeași zodie, au caractere diferite. Totul tine de persoana ta, de alegerile tale. Daca despre raci se spune că sunt sensibili înseamnă că nu există și oameni, care deși sunt in zodia asta, sa fie total opusul la sensibilitate? Mare prostie.
Nu cred. Doar niste prostii facute din plictiseala, pentru bani si in scop manipulator. Singurele lucruri care pot influenta caracterul si fizicul unei persoane atunci cand se naste sunt factorii externi si procedura prin care s-a nascut, in afara de genele parintilor. Sper ca te-am ajutat. Important e sa nu te lasi manipulat/controlat/influentat de alegerile altora.
Buna este o prostie si o zic din experienta proprie ...se zice ca balanta se intelege cu varsatorul? total neadevarat? eu sunt balanta si varmea varsator de la atata,, intelegere,, am ajunt sa ma si bat cu ea,, Deci Nu, nu te lua dupa horoscop. Cine te iubeste iti arata singur, faptele si gesturile sunt adevaruri pure
In horoscop nu cred. E o prostie sa crezi ce spun oamenii cum ca maine vei păți nu stiu ce, vei pleca in excursii, vei avea noroc in dragoste... In schimb, in zodiac cred. De obicei trasaturile zodiilor se regasesc in realitate. Spre exemplu eu sunt capricorn si se spune despre aceasta zodie ca este rationala si munceste foarte mult. In acest caz este adevarat si nu numai. Prietenul meu este zodia rac, iar despre rac se spune ca sunt sentimentali..si in situatia aceasta este adevarat din punctul meu de vedere. Acum depinde foarte mult si de educatie si personalitate, dar de cele mai multe ori trasaturile se potrivesc.
Eu personal cred. Imi place sa citesc previziuni si horoscopul si de multe ori chiar se adevereste ce citesc. Uite, gasesti pe zodiacool.ro multe chestii interesante despre asta.
https://www. zodiacool.ro/zodii
Măi să știi că eu cred..adică de multe ori mi S-a intamplat ce scria acolo.
Emilia19 întreabă: