Ingerii sunt de mai multe feluri. fiecare avem doar cate un inger pazitor...restul...depinde de cete. sunt 9 cete: ierarhia de sus... cei mai aproape de Dumnezeu... serafimi, heruvimi, tronuri, apoicetele de mijloc... domnii, puteri, stapanii, apoi cetelecele mai aproape de oameni... Incepatori, Arhangheli si ingeri. Ingerul pe care il primim la botezare rolul de a ne apara de ingerii rai, de ispite. eu sunt mai jmecherasi ma rog direct la Dumnezeu, si m-a ajutat mereu. si alta chestie...niciodata sa nu ne plangem ca avem necaz, greutate, ci sa multumim pentru ca toate sunt lectii in viata. eu a trebuit sa trec prin multe sa vad cat de gresit gandeam si ce figuri aveam in cap . am o vorba...Stie Dumnezeu de ce ni le da pe toate
Sunt la granita dintre a crede si nu a crede in Dumnezeu. Am dovezi sa cred si sa nu cred.
Fiecare dintre noi avem unul sau mai multi ingeri pazitori ( pot fi pers decedate care ne-au iubit)... daca avem nevoie de ajutor nu trebuie decat sa ii chemam, sa le cerem ajutorul si ne vor ajuta.pe mine m-au ajutat de fiecare data pe toate planurile.cititi cartea " Vindecarea cu ingeri" de Doreen Virtue, gasiti acolo rugaciuni catre ingeri pentru fiecare domeniu din viata noastra. functioneaza. daca credeti cu adevarat.
doar incercati!
Dap.cred in ingerasi....eu am avut novoie de un ingeras.cand am fost in coma la spital...bine asta cand eram micutsa. iar ingerasul meu pazitor e sora mea...
Un preot si profesor de matematica polonez a castigat Premiul Templeton, cea mai mare distinctie academica din lume, pentru lucrarea prin care demonstreaza cum poate fi dovedita existenta lui Dumnezeu cu ajutorul matematicii, informeaza Times. Teoria polonezului nu ofera atat dovezi ale existentei lui Dumnezeu cat introduce indoieli asupra existentei materiale a lumii. Din juriul de anul acesta a facut parte pentru prima data si o personalitate din Romania, patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel. Juriul nu tine cont de apartenenta religioasa a candidatilor, de rasa sau de sex.
Prieten cu fostul papa Ioan Paul al II-lea, Michael Heller este profesor de filosofie la Academia Pontificala de teologie din Cracovia. Polonezul s-a specializat in formule complexe care fac posibila explicarea oricarei notiuni prin intermediul calculelor matematice.
Pentru performantele sale stiintifice, Heller a fost desemnat castigatorul Premiului Templeton, care este mai consistent decat premiile Nobel. Cercetatorul va primi din partea fundatiei care acorda anual aceste distinctii peste 1, 6 milioane de dolari. In varsta de 72 de ani, profesorul Michael Heller este cel de-al 38-lea castigator al premiului. Distinctia ii va fi inmanata de catre ducele de Edinburg, la 7 mai, in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura la Buckingham Palace.
Fundatia Templeton a fost fondata de americanul de origine britanica Sir John Templeton, numit cavaler de regina Elisabeta a II-a pentru activitatile sale filantropice. Fondatorul a fixat valoarea premiului astfel incat s-o depaseasca pe cea a Nobelului, deoarece considera descoperirile spirituale superioare celor "provenite din ambitii omenesti".
mad000004 întreabă: