| yoa23na a întrebat:

Credeti in iubire inceputa pe facebook? dar in iubire cu diferenta mare de varsta?

18 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu stiu la ce ti-ar folosi aceste raspunsuri.Nu conteaza unde incepe ea, conteaza cat de intensa e, ce fac cei doi pentru a fi impreuna. Diferenta mare de varsta devine discutabil. Aici intervin multe:diferenta de mentalitati, ocupatii, interese-pentru ca fiecare iubire ascunde un interes (ti-am zis un secret..nu-l spune la nimeni)!

| VadTot a răspuns:

Nu! NU!
funda?

| mimiwewem a răspuns:

Da,cred în iubirea asta.

| Azµre a răspuns:

Da, eu mi-am cunoscut prietena pe Hi5 printr-un comment postat de un prieten am intrat de curiozitate și așa am ajuns să vorbec cu ea.

| Oana92 a răspuns:

Eu l-am cunoscut pe prietenul meu pe mess si intre noi e diferente de 7 anibig grin Si suntem impreuna de 3 ani si ceva, locuim impreuna etc, etc, etc... Deci se poate! DAR depinde si de oameni...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu diferenta de varsta, DA, cu cea inceputa pe Facebook, NU.

| Demonull a răspuns:

1.Sigur ca da, acum totul a evoluat si poti intalni extrem de multe persoane stand cu mana pe un mouse.cunosc extrem de multe persoane care s-au cunoscut pe net, s-au placut si acum o relatie.(s-au si vazut nu doar pe internet, aia nu e relatie)
2.hm.in cazul asta exista multe interese oricat ar declara ei ca se iubesc.ca fata nu-l poti iubi pe bunicu nu? si invers.

| AleXisAleXis a răspuns:

O iubire inceputa pe internet dar cei doi sa fie din acel oras si sa se intalneasca apoi, cu singuranta. Daca cei doi doar vorbesc pe internet si nu s`au vazut niciodata sau foarte rar, nu este iubire.
Iar o iubire cu o diferenta mare de varsta este ok, atata timp cat ei se iubesc. Dar sa fie amandoi majori.

| tlaura a răspuns:

Nu.

| Miky1 a răspuns:

Nu..si nu. Mizez pe socializare personala-contact fizic

| Music4life a răspuns:

Depinde ce intelegi prin iubire pe internet, daca ne spui ca este totul on-line atunci iti spun ca esti nebuna.
Daca ai de gand sa te "indragostesti " de un tip cu 10-20 ani mai mare ca tine, cunoscut pe internet care probabil este insurat si are si 2 copii, iti zic iar, esti nebuna.
Daca v-ati intalnit, se comporta frumosc cu tine, esti sigura ca este ok, sunteti amandoi majori, si nu ajungi violata sau rapita atunci da.
Ai grija mare de tine.

| andreeamihele a răspuns:

Iubire care sa se nasca pe facebook, nu. E ciudat sa iti placa o persoana pe car enu ai vazut-o in viata ta. Plus ca sentimentul acela frumos pe care il ai cand persoana iubita este chiar in fata ta si poti sa-i marturisesti orice este unic si divin. In iubire cu diferente de varsta da, in dragoste varsta nu conteaza, conteaza ce simtiti unul pentru celalalt.

| qMihaaaLuvYou a răspuns:

Am sau am avut o prietena care a avut o relatie cu un coleg de-al meu numai pe facebook, adica in realitate doar se vedeau, nu vorbeau deloc! S-au despartit ca dupaa tipul ala a inceput sa se uite dupa altele sad Parerea mea este ca na... pot crede, dar nu 100%

| Kagemitsu a răspuns:

Presupun ca iubirea inceputa pe facebook e ca orice iubire, nu? Adica atata timp cat exista puncte comune intre cei doi, exista o scanteie, se inteleg foarte bine, au ce discuta si se sprijina reciproc, nu vad o problema modul in care s-au cunoscut. Ca se cunosteau la magazin, la biserica sau pe o retea de socializare nu este mare chestie. Daca s-au intalnit in real, au iesit impreuna si au realizat ca se plac, bravo lor! Sa ii tina. La cati mai multi copilasi!laughing

In iubirea cu diferenta foarte mare de varsta, nu prea cred. Insa, daca diferenta dintre cei doi este de maxim 3-4 ani, se inteleg foarte bine, amandoi sunt inteligenti, maturi, stiu ce vor de la viata si au ce discuta cat stau impreuna, nu vad o problema nici in asta. Multi baieti mari se indragostesc de fetele mai micute si timide, pe care daca ajung sa le cunoasca realizeaza ca sunt foarte inteligente pentru varsta lor. Atata vreme cat el nu se gandeste doar la sex, totul este OK.

Sper ca te-am ajutat :*

| HCrinaR a răspuns:

Da,cred i iubire inceputa pe facebook, mess sau oriunde alundeva.si daca se numeste iubire, inseamna ca diferentele de varsta nu ar trebui sa fie un impediment.insa de cele mai multe ori sunt.

| RoxanneRC a răspuns:

Depinde ce intelegi prin iubire inceputa pe Facebook. E ok daca vorbiti intai pe Facebook si apoi va intalniti, nu e ok sa vorbiti si sa tot vorbiti, fara sa va vedeti. Iar in iubirea cu diferenta mare de varsta, cred. Vezi tu, in dragoste," varsta, inaltimea si greutatea sunt doar niste numere." happy

| Al3x11 a răspuns:

In iubirea de pe facebook NU
Dar in iubireacu diferente de varsta DA!
Funndita?

| Al3x11 a răspuns:

In iubirea inceputa pe facebook NU
Dar in iubirea cu diferente de varsta DA
Fundita!