anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti in iubiri virtuale?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@prince_of_persia-exact.si vreau sa-ti spun ca pana sa cunosc acea persoana, eram total conta iubirii virtuale, insa dupa ce am cunoscut-o, mi-am dat seama ca de fapt am gasit sufletul meu pereche.

26 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Hmm...pe net e ok, dar cu siguranta in viata reala nu poate merge...big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu cred in asa ceva.

| psiholoaga a răspuns:

Cred ca poate incepe ceva pe net, dar, la fel ca si enigma, nu cred ca tine (si nu se dezvolta ajungand la iubire) decat daca oamenii se intalnesc si au o relatie palpabila. Altfel, ok, simpatizezi pe cineva, te atrage, dar pana cand? Tensiunea creste pana la un punct in care trebuie sa se consume si sa scada. Or, daca intalnirea reala nu are loc, cum se intampla asta? Cum poti verifica daca acea conexiune pe care o simti este cu o persoana reala sau cu o imagine pe care tu i-ai creat-o dincolo de ecranul calculatorului?

cami
| cami a răspuns:

Nu, categoric nu.
Posibil la telefon whistling... adica, nu-i vezi chipul, dar ii auzi vocea love struck. Mi se pare mult mai posibil sa te indragostesti asa, decat pe 'net.
Iti trm o poza (nici macar nu sti daca intr-adevar e cea/cel din poza ).
Eu cel putin, n-as avea cum sa ma indragostesc, fara ca sa-i pot auzi vocea.
Deci, nu.

| elena a răspuns:

Sub nicio forma... am vazut ceva de genul acesta la Mondenii...frumosi in pozele de la avatar, iar cand s-au intalnit, ea era o striba si el...vai de capul lui.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu. Sunt multi care se ascund in spatele unui monitor sau se prefac ca sunt intr-un anumit fel... De aici rezulta ca risti foarte mult sa iti iei teapa... Si in afara de asta... Cum ai putea sa te casatoresti cu o persoana virtuala? Nu stiu... Nu cred in iubirea dintre 2 persoane care nu s-au vazut niciodata.

| Leea1234 a răspuns:

Cred! dar nu stiu cate din ele mai raman in picioare dupa ce "personajele"se intalnesc fata-n fata!
pe net te indragostesti de cel care iti spune vorbe frumoase, te intelege, sunteti pe aceeasi lungime de unda... dar la testul fata in fata... pica!
stiu ca frumusetea e trecatoare, dar nu poti numi o relatie perfecta daca nu esti incantat de cel pe care il ai alaturi!
eu am patit ceva similar, in cazul, meu nu era vb de dragoste;
vorbeam pe net cu un coleg de serviciu de-al sotului meu(eu nu il cunosteam personal)si imi facuse o impresie buna! cum vorbea, cum se exprima... te facea sa crezi ca e un tip inteligent educat... dar la proba fata in fata... a picat cu brio!
era opusul celui pe care eu credeam ca il cunosc!
nu avea bunele maniere, nu se spala, nu-si schimba hainele...ingrozitor!
multe din relatiile incepute pe net, sfarsesc lasand un gust amar!
dar sunt si relatii care functioneaza!

auran
| auran a răspuns:

Da si nu...pentru un barbat este mult mai usor -nu-i place, pa si la revedere...pentru o femeie este mai complicat pentru ca nu stii peste ce obsedat dai...

| Ben. a răspuns:

Pai... da. sunt foarte multi oameni care sunt singuri.sau chiar daca nu sunt singuri si izolati, isi gasesc totusi perechea pe net, fiindca gasesc empatii, descopera ca se poate progresa din punct de vedere sentimental si ca omul de pe net asculta mai bine decat cel din salon, care se uita la meci, scuipa semintele pe parquet si o injura pe ma/sa lui banel nicolita. dup-aia sunt aia care nu au cum sa/si mangaie fesele pe nicaieri fiindca sunt homosexuali si romani, si risca sa fie linsati de o adunatura de becalisti.de aici duc o paralela la latura lesbiana a subiectului.deci pe langa o iubire clasica intre doi parteneri cu orientare straight si absolut intamplatoare, ar mai fi amorurile penalizate de societate si atunci, bietii subiecti trebuie sa se piteasca in spatele unui cablu legat de un server si de amorurile lor proscrise.

| danutza a răspuns:

Nup... dar unele pot avea un final fericithee hee

| Criiss16 a răspuns:

Eu cred.Acum sunt indragostita de un baiat. L-am cunoscut pe mess si am descoperit ca este de la mine din oras.Este ff de treaba si chiar avem prieteni in comun.Anul viitor o sa ne cunoastem in realitate.Si el este indragostit de mine si speram ca totul sa fie bine.Nimic nu este imposibil!happy

| www a răspuns:

Ca in mos craciun.

| kuka a răspuns:

Nu cred ca poti sa te indragostesti de cineva pe care nu l-ai privit in ochi niciodata. E doar o iluzie

| DeeVee a răspuns:

Am avut una timp de 6 luni...
Dar sincera sa fiu nu prea mai cred in asa ceva...

Baby.ShiNe

| dudu_4306 a răspuns:

Te poti indragosti online, dar nu poti iubi virtual.

| deluxe a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, e cel mai stpid lucru!

| iulyana a răspuns:

Uh ce sa zic... m-am indragostit de vre'o 2 ori virtual...eram pe aceeasi unda cum zicea cineva pe aici...insa relatiile erau inposibile din cauza distantei...nu eram din acelasi oras si deh tongue sunt "adepta" iubirilor virtuale laughing as putea spune...pentru ca eu sunt foarte naiva si ma incred foarte repede big grin Am decis sa nu mai fac prostia sa ma mai indragostesc si a treia oara pe net dar cine stie laughing NICIODATA sa nu spui "NICIODATA"! pup

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Tocmai am fost la un pas sa-mi inving prejudecata aici, pe TPU, dar din pacate s-a dovedit ca ceea ce nu palpezi nu te "atinge".

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un inceput poate fi si asta, nu se stie niciodata.Remarci o persoana mai deosebita, va intalniti...cine stie ce iese? tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista asa ceva-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa te indragostesti pe net, da se poate, insa daca nu va si intalniti sa duceti relatia mai departe...nu are rost.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@enigma suna a vorbe din experienta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un nu rotund! o relatie nedefinita, superficiala si de obicei functioneaza la persoanele labile.si latura mea conservatoare imi spune ca daca nu gasesti persoana langa tine, in ambientul in care traiesti, respiri si te dezvolti, mai mult ca sigur ca nu o poti gasi intr-un mediu contaminat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Tot ce este palpabil este și plauzibil.
Numai atunci se poate naște o iubire sau o mare dezamăgire.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mersi Psiholoaga, ai dreptate ca de obicei. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iubirea virtuala e ca fuga pe gheata, niciodata nu sti unde dai cu nasulaughing

Întrebări similare