Mda. Asta se cheama ca ar vrea sa fie el in biroul ala si nu stie cum sa scape de tine.
Eu nu cred in așa ceva.
Sa iti dea si motive. De ce crede ca te-ar afecta asta si in ce mod.
Una sunt fantomele alta sunt entitățile. Cele din urma sunt peste tot, în fiecare casa ( sunt cei care au stat în locul ala sau au murit în locul ala înainte sa fii tu ) și trebuie sa conștientizăm asta. Plus ca entitățile nu îți pot face nimic rău.
Dacă salariu nu merită și mediul de lucru este groaznic poți să-ți cauți al loc de muncă dar dacă salariul e baban și mediul super vorbește prostii.
Ei ma plătesc pentru realizări din cand in cand imi dau cate un proiect la care? muncesc cate 600 ore dar chiar și 24 ore munca si 4 ore somn până când e gata pusă în practică invenția.
Apoi nu imi mai dau nici un ban poate cu anii până când nu or să aibă din nou o idee magică genială pe care și-ar dori ca eu sa fiu făuritorul înfăptuitorul creeatorul lucrurilor reale Omul care transpune visul în prototip perfect functional
Ceva pentru care ei pot lua premii internaționale sau fonduri nordvegiene sau pot sa puna in practică sa le aducă bani.
OAMENII MI-AU PPĂTIT MEREU MUNCA la prețul corect.
Daca ar fi să spun ceva la acest capitol este ca atunci când am început noi colaborarea și ei auduceau bani de acasă in speranța că o să le meargă afacerea erau mai generoși și acum mi-se pare sau poate că doar mi-se pare că au devenit mai zgârciți.
De ce spun asta nu că mi-sar cuveni ceva in plus față de ceea ce mi-se dă
Dar spun ca ei mi-su spus că atunci când or să ajungă să aibă milioane de euro or să îmi dea și mie o mașină frumoasă și să îmi fac o casă frumoasă pe pământ asta mi-sa promis ca și cadou nu ca și obligațiune.
Dar acum au reușit să ajungă să dețină milioanele de euro și acum sunt atenți la ultimul leu!
Nu sunt supărat și nici nu mă oftic ci doar câte o dată mai visez și eu la cât de frumos ar fi fost să am haremul meu.
Incearca sa il faci sa argumenteze putin mai concret.
Ce ar fi asa rau, daca ar fi fantome in cladire? Nu sunt oare fantome ale trecutului peste tot? Investigheaza si judeca dupa argumente, nu dupa afirmatii fara sustinere...
antonel23 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: