99% sanse sa existe astfel de planete, dar precis sunt foarte departe de noi, si probabil relativ putine si imprastiate ici colo prin univers.
Logic ca da trebuie din moment ce totul ne arata asta, sunt convins ca exista viata pe alte planete in univers sau in alte universuri
Daca sa iau din punct de vedere religios nu as crede ca exista alte civilizatii inteligente in acest univers, as putea admite ca exista o multime de planete unde este viata, dar lipsita de fiinte inteligente.Omul e singura fiinta inteligenta pe care Dumnezeu a creat-o.Planul lui Dumnezeu a fost de a crea doar civilizatie, nu mai multe luand din perspectiva biblica.
Ar fi logic sa raspund da. Exista posibilitatea ca viata pe alte planete sa fie reala.Ar fi o cruzime sa spunem ca suntem doar noi si nu si alte planete locuibile si locuite.
Stiu ca exista, desi nu am dovezi, e imposibil sa nu existe, sunt miliarde de planete.
Eu personal cred ca da. Universul este atat de mare incat am fi egoisti sa credem sa suntem singuri. Cum ne-am format noi- s-au format si altii. In plus cei de la NASA au facut multe descoperiri importante, dar ascund multe ca sa nu ne sperie.
Universul este infinit şi într-o continuă dezvoltare, deci probabil există şi alte planete locuite.
Orice e posibil in universul asta, asa ca nu e exclus existenta planetelor cu cine stie ce creaturi
Da 100% pentru ca universul este infinit si cuprinde numeroase galaxii.
Dar daca ar fi fost mai avansati ca noi ne-ar fi gasit deja.
Sunt multe şanse să existe viaţă pe alte planete. Chiar foarte multe având în vedere că Universul este infinit.
Dar ca să fim clari : " Viaţă " nu înseamnă neapărat extratereştrii.
Sincer ..nu! daca erau alte fiinte in spatiu am primi semne mai clare ☻
Sincer, am citit deja o groazza de comentarii asupra acestei intrebari dar ce vreau sa zic este ca, stim sau nu, trebuie sa si vedem, iar daca exista este doar o chestiune de timp.Asa ca momentan asteptam...
Cu siguranta da, planeta noastra e doar o constructie, goala pe din-auntru. Suntem un fel de depozit pentru extraterestrii. Mai multe aici: http://netjret.wordpress.com/2013/07/05/agartha-romania/
Consider ca nu deoarece daca ar exista omul ar coloniza-o. In primul rand omul a avut o "regula" Creste+ti si va imulti+ti
Nu ai auzit de Saturn, Marte, Pluto, Venus? crezi că ăsta e doar o invenție făcută de un om? Ei bine, de ce înveți la geografie despre planete? Dacă nu ar exista degeaba ai preda profesorul/profesoara această lecție...
Este foarte confuz să nu crezi în așa ceva...95% din oameni de pe terra chiar cred în asta.Ar face bine s-o faci și tu. Învață-te să crezi în orice ce pare real.
Da! Nu ai vazut ca mereu se descopera cate ceva nou? Mai ales ca universul este infinit.
IItequillaII întreabă: