| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

Credeti in premisa : "Binele este rasplatit cu binele, raul este rasplatit cu rau? ". In viata, vi s-a intamplat sa faceti rau si sa vi se intoarca? Cum ati patit?

9 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Asta e principiul dupa care ma ghidez in viata, de aceea incerc sa ma comport cat mai bine. Cred in karma. Dupa fapta si rasplata happy

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu prea cred, adică am făcut multe lucruri rele si sunt intacta (momentan laughing )
Din cate imi amintesc inca nu s-a întors nimic rău asupra mea.

| Clorox a răspuns:

Nope, am facut bine am fost rasplatit cu rau, acum fac rau si sunt rasplatit cu rau...
Tot aia e, raul domina pamantulwinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca incerci sa ii vorbesti de bine dusmanului tau(asa ca un exempu) este normal ca lui sa i se inmoaie inima si sa vorbeasca si el de bine cu tine. Daca te comporti urat cu o persoana din jurul tau sau ii faci vreun rau,este normal ca si el sa faca exact la fel cu tine,din dorinta de a te infrunta,dar sunt si unele cazuri in care te comporti urat cu o persoana iar ea incearca sa iti vorbeasca frumos, dar mai rar. Daca este vreo persoana de genul in jurul tau inseamna ca este mult prea buna ca sa faca un rau cuiva.
Mi s-a intamplat sincer sa fac rau si sa mi se intoarca dar nu neaparat cu aceeasi moneda, iar aici nu vreau sa detaliez, deoarece nu ma simt in largul meu ca sa povestesc despre asta.
Deci in concluzie si prin urmare da, cred in premisa aceea sau cum o numesti tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostie mai mare nici nu exista. Bine, poate religia.

| Niklauss a răspuns:

Ai de capu meu eram la info si dadeam un test l-am terminat imediat perfect si am zis ca sa îmi ajut si eu 2 prieteni care erau pasta dar aia nu au făcut nimic toata ora si cand ne-a verificat profa a zis ca ceva nu ii bine ca unii au terminat imediat de la stadiu de nimic si ne-a ascultat pe toti si pe testul ala am luat un 10 care a fost anulat si la răspuns am luat 8...