Mai sunt și oameni sinceri, neprefăcuți și empatici doar că nu ai reușit tu să îi găsești.
E foarte greu de gasit prieten-a dezinteresata.Dar daca iti deschizi inima totusi gasesti macar unul, una.
Cred.
Am, nu contează câți.
Aici e o poveste mai lungă, nu contează ce s-a întâmplat... dar am început să ne înțelegem bine din nou. Îți zic doar că s-a întâmplat acum 4 ani.
Mi s-a întâmplat, trist.
Eu cred. Prietenul meu cel mai bun parca e o clona a mea. Semanan asa de mult incat nu ne-am vazut toata iarna(si suntem vecini). Lenea e cucoana mare.
Da cred.
Am avut o prietenă foarte bună. Ne-am cunoscut la vârsta de 3 ani, am copilărit impreună. Eram vecine de cartier, colege de scoală cât şi de bancă. Au fost vremuri frumoase.
Ea având 11 ani a plecat la mama ei in Italia, aici le era mai greu. Am făcut multe prostii la viața mea, impreună cu ea. Îmi era ca o soră, ea fiind plecată in străinătate şi renunțând la şcoala din Romania a venit doar o dată acasă. Cert e că m-a cautat, m-am bucurat enorm ca am văzut-o. În timpul acela când era acasă pentru puțin timp, eram cu ea. A stat foarte puțin cam o lună de zile.
După a plecat din nou înapoi, ne mai auzeam pe Facebook.
Eu îi scriam de foarte multe ori, fiindcă o iubeam, o iubesc şi în ziua de azi.
În ziua de azi, nu îmi scrie. Pe net e online, postează poze. I-am spus că s-a răcit fața de mine, a zis că lucrează foarte mult şi nu prea are timp. Mă intreb oare, cu ce-am greşit? Cred că a uitat de unde a plecat.
Prieteniile adevarate sunt rare. Multe sunt formate in copilarie si dintr-o coincidenta. Cel mai bun prieten al tau esti tu.