Stiu si eu ce sa spun... am o prieta in Canada primii ani dupa ce a plecat nu exista saptamana sa nu ne scriem si luna sa nu vorbim la telefon (si pe vreamea aceea... anii 90 nu exista net). De vreo 2 ani nu mai stiu nimic despre ea. In schimb am rude plecate in SUA si Spania cu care conversez non stop si mai mult de atat cu cat nu le vad cu atat imi e mai dor de ele si ne intelegem mai bine. Acum stiu si eu ca sa zic?
Acum depinde la ce persoana te referi. Un prieten il poti uita, dar unul din parinti n-ai cum sa-l uiti chiar daca nu l-ai mai vedea niciodata.Raman in sufletul tau pentru intodeuna.
Nu stiu daca e adevarat, in cazut meu nu prea este pentru ca ma atasez f repede de persoane si le simt lipsa chiar daca nu le-am mai vazut de foarte mult timp.
In general, exista un sambure mare de adevar in vorbele astea de duh. De aia au si dainuit in timp.
Da cred oarecum pentru. ca daca nu ai mai vazut o persoana draga tie de ffoarte mult timp e normal sa nu o mai reecunosti.insa nu in totdeauna este adevarata de ex. tu poti sa ai o tinere de minte foarte buna si daca iti doresti sa revezi persoana respectiva din tot sufletul si te gandesti efectiv zi si nnoapte la ea, logic ca nu ai cum sa o uiti .deci da cred un pic pe de o parte dar pe alta nu pre...
The end. Elly
Mie mi s-a intamplat, cred in proverbul asta. Atat timp cat nici urechea nu mai aude de posesorul ochilor, il uiti.
Da, deoarece e ca si cum n-ai mai vedea o ruda de 20 de ani si e normal ca dupa atatia ani sa n-o mai recunosti
JJRosa întreabă: