Eu da. Argumente poti citi cateva de aici:
http://www.descopera.ro/......spiritului
http://www.descopera.ro/......eincarnare
http://www.democratic-republicans.us/......n-evidence
Poate e posibila dar nu-si aduce aminte trecutul, cel mai bine Dumnezeu stie asta.
Cred ca exista o anumita continuitate a sufletului dupa moarte...dar nu in contextul religios actual.
Universul e plin de lucruri pe care stiinta inca nu le poate explica dar in acelasi timp nu le poate infirma
Sincer fata de credinta crestina conform careia dupa moarte ajungi sa dansezi printre nori...cea budista legata de reincarnare mi se pare putin mai matura
Da, cred. Sunt atat de multe cazuri de oameni fie ei copii, amintindu-si de lucruri si imprejurimi pe care nu ar trebui sa le cunoasta, sau adulti care detin anumite amintiri, fobii sau pasiuni inexplicabile. Un simplu search pe Google si dam de sute de cazuri spuse de oameni de stiinta, oameni specializati in lucruri precum reincarnarea. Daca ei nu au puterea sa explice in totalitate acest fenomen, noi nici atat nu vom putea. Cine nu vrea sa vada, si sa auda, nu va crede. Doar oamenii cu adevarat deschisi la minte, vor vedea ce e de vazut si de crezut. Asta e desigur, doar parerea mea
Reincarnarea este dupa parerea mea o prostie. Ca sa crezi in reincarnare trebuie sa existe prezenta unei divinitati ca reincarnarea sa fie posibila caci stiintific nu se poate. Si atunci de ce nu crezi in Dumnezeu care te face unic si iti place sa crezi ca ai fost nu stiu cine intr-o viata anterioara. In plus nu exista nici-un semn favorabil reincarnarii.Si daca natalitatea este mai mare ca mortalitatea la nivel global ce facem? Cine se mai reincarneaza?
EU cred intr-un program sa zinem de ''reciclare a sufletelor''. Cred ca fiecare suflet traieste mai multe vieti in mai multe corpui.La fiecare nou viata i se da noi insusirii,un nou tel si i se ''sterge'' tot despre viata pe care tocmai a trait-o, pordint intr-alta, in corpul unei noi persoare, intr-un alt colt al lunii etc. Unii pun pe seama reincarnarii si senjatia de deja vu. Spun ca atunci cand ai aceasta senzatie sufletul tau a trait ceva asemanator intr-o alta viata.
Nimeni nu poate sti cu adevarat, nu pat sa spun ca, cred 100% dar mi se pare destul de logica aceasta teorie.
Credinta in reincarnare este doar o incercare disperata a omului de a se salva de la moarte. Este foarte greu pentru noi sa acceptam ideea ca intr-o zi o sa murim si ca o sa se termine totul, iar lumea valorilor in care am vietuit si la care am contribuit va continua sa fiinteze. Din aceasta frica de moarte apar astfel de credinte in reincarnare, cauza fiind de asemenea valabila si pentru crestinism, care propavaduieste nemurirea. Reincarnarea din cate stiu eu este specifica religiei hinduse, dar probabil ca mai exista religii in lume care mentin ideea. Asadar este cam ciudat sa crezi in reincarnare intr-un spatiu european crestin. Noi aici avem nemurirea.
Nu,stiintific e imposibil asa ceva, nu exista dovezi ca ar exista asa ceva, o data mort esti mort gata totul =s-a terminat totul
Stiintific inca nu a fost demonstrat poate va fi.
Cazul asta iti poate da de gandit:
http://www.democratic-republicans.us/......n-evidence
Nu cred in asa ceva, e o prostie. La fel ca toate religiile. Nu exista reincarnare, nu exista paradis, nu exista infern, nu exista Dumnezeu. Ai murit, mort ramai.
Tot ce conteaza e prezentul. Multi traiesc cu impresia ca viata de acum e un fel de test pe care daca-l trec vor ajunge in rai unde vor fi fericiti pentru eternitate. Fapt ce-i impiedica sa gandeasca limpede, sa-si traiasca viata, sa vada ce conteaza cu adevarat.
Open your eyes people!
Eu una nu cred.Nu are cum sa existe asa ceva.Este imposibil sa traiesti mai multe vieti!
Cred ca fiecare dintre noi suntem unici si originali. Si chiar daca ar fi sa ne reincarnam, nu ai avea de unde sa stii ca ai mai trait o viata. Ce, tu imi poti povesti viata ta anterioara? Cand o sa vina un om sa imi spuna ca intr-o viata anterioara mi-a fost mama, tata, sora, iubit si mi-ar demonstra asta voi crede
Si nu are rost sa ne gandim la acest lucru. odata ce noi nu constientizam! E inutil, zic eu.
Nu,este imposibil
Dupa ce ai murit singurul loc in care te vei duce este sub pamant
Petre_Razvan_1995 întreabă:
andytza întreabă:
LisaJulie întreabă: