| Daniellllll1 a întrebat:

Credeti in reincarnare?
Credeti ca nu murim niciodata, doar ne schimbam trupul?
Parere despre aceasta marturisire a unei familii.
Am inceput sa citesc niste chestii interesante de exemplu:
"Mandy

Englezoaica Gillian divortase in urma unei puternice traume morale. Cea de-a doua fiica a sa, Mandy, murise imediat dupa nastere din pricina unei grave deficiente cardiace. Sfatuita de toti, Gillian a facut efortul de a-si uita complet trecutul: s-a mutat in alta localitate si s-a recasatorit in curand cu un anume George Seabrook. Au avut patru copii: Wendy, Sean, John si o fetita, nascuta in 1972, pe care au botezat-o Mandy (fiindca semana mult cu prima Mandy). Cativa ani mai tarziu, familia Seabrook face o excursie la tara, trecand intamplator prin localitatea Hunslet, acolo unde se afla mormantul lui Mandy I. Din acest moment incepe straniul: "Priveste, mami!", striga Mandy aratand cimitirul cu degetul. "Acolo m-ai ingropat si era sa cazi lesinata pe sicriul meu!" Parintii n-au reusit sa scoata niciun cuvant. Muti, se priveau amandoi cu groaza. "Fraza lui Mandy m-a cutremurat pana in maduva oaselor", isi aminteste Gillian, in timp ce George marturisea ca se simtea ca pe scaunul electric. Bineinteles, nimeni nu-i povestise micutei Mandy nimic despre prima intamplare, despre cimitir sau despre ceva in legaturea cu aceasta. Dar ea a dat si alte amanunte, unele mai curioase decat altele: a pomenit o mica bratara de argint cu brelocuri si o inscriptie, care ii fusese pusa in sicriu.
Intr-adevar, Mandy I fusese ingropata cu bratara sa, cadoul de la unul din unchi, un anume Patrick, pe care Mandy II nu-l vazuse niciodata. De altminteri, ea si-a amintit inscriptia: "Pentru scumpa mea Mandy, unchiul Patrick." Aceasta fetita va relata si alte detalii de la inmormantare, cateva necunoscute mamei, dar adeverite dupa investigatii. Ea semana ca doua picaturi de apa cu prima Mandy si era convinsa ca s-a reincarnat. La 12 ani facea urmatoarea declaratie: "Imi amintesc ca am mai fost o data Mandy. Fiindca toata lumea era atunci destul de trista din pricina bolii mele, am revenit, ca prietenii mei sa nu mai planga." Totusi, Mandy II dovedea si certe capacitati de clarviziune. Astfel, ea l-a interpelat intr-o zi pe tatal sau in legatura cu un anume Stevie, care era fericit acum pentru ca putea sa mearga.

Or, George Seabrook avusese un baiat, dintr-o casnicie anterioara, numit Stephen si alintat Stevie. Acesta fusese handicapat, cu ambele picioare paralizate si murise de mult. El era un subiect tabu: George n-a pomenit nimanui din noua sa familie despre acest copil. Darul clarviziunii, foarte manifestat la Mandy II, este esential si in el se poate gasi explicatia uluitoarei ei aptitudini."

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Personal, nu cred, dar nici nu exclud aceasta posibilitate.

| Deaad a răspuns:

Lasa-ma in pace cu povestile altor familii.Ma doare in os de ce poveste are familia aia.Reincarnarea este un basm la fel ca si Dumnezeu.

| TheWalker11 a răspuns:

Eu sincer nu prea cred, acum fiecare cu parerea lui.

| Mirke a răspuns:

Da credem, noi credem tot ce citim, clar acea fetita cand o sa moara o sa dea nastere la mandy3 the series! Probabil ca asa incepe si seria de jocuri, MANDY, urmata de seria de pateuri Mandy, care nu se mai termina, acum vad peste tot si dulceata mandy, spanac, fasole cu carnati, si alte conserve MANDY, deci reincarnarea din conserve este reala! dar de unde ai luat povestea, vreau sa vad continuarea, a prezis si ceva din viata mea? ma cunoaste?

| BeckhamRZM a răspuns:

Povești de adormit copii.

| Denis_Doar_1988 a răspuns:

Nu exista asa ceva. Sunt chestii inventate de niste persoane anticlerice care vor sa ne faca sa nu credem ce scrie in biblie