| CrucifiedCountess a întrebat:

Credeti in semnificatia cartilor de Tarot?
Eu ma consider o sceptica, dar... Ieri un amic pasionat de acest fenomen si cu ceva mai multe tangente in domeniu mi-a "dat in carti". Chestia foarte tare e ca a iesit exact ce mi se intampla; mi-a descris relatia esuata( de care el habar n-avea pana in acel moment), m-a descris pe mine, cum am fost in relatie si chestii de genul. Si acum eu ce sa mai cred? Stiu ca si puterea autosugestie e mareee... Voi acum ce parere aveti? V-a fost dat vreodata in carti de Tarot?

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Acesti ghicitori spun lucruri generale care se intampla oricui:ca te-a lasat un prieten, ca ai pe cineva in familie bolnav sau suparat, ca o sa mergi undeva, ca o sa ai bani, ca vei fi suparata etc. Unii chiar au darul de a te face sa ii crezi!

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu se stie niciodata... eu personal cred, dar nu in toti sarlatanii, sunt oameni care chiar au acest har.

| L a răspuns:

Nu nu cred in cartile de Tarot si nici nu mi-a fost dat vreodata in cartile acestea.`

| CrucifiedCountess explică:

Deci era un amic pasionat de fenomen, nu practica asta pe bani si etc. E doar hobby.

| LoveMusic a răspuns:

Nu.Cred că este un păcat, nu sunt eu o pocăită laughing dar nu mi-a dat nimeni în cărţi şi nici nu vreau. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pierdere totala de timp! Daca vrei, iti ghicesc si eu in bilele unui rulment 6202 ZZ. laughing