| .♥.íииα .♥. a întrebat:

Credeti in spirite? fantome? In cel rau? vi s-a intamplat ceva inexplicabil? paranormal? aveti dovezi ceva ca exista?

Răspuns Câştigător
| SeNyS a răspuns:

Si eu sunt foarte curioasa in legatura cu chestiile astea paranormale, mie personal nu mi s-a intamplat(din fericire)ca nu stiu cum as fi reactionat, insa unor cunostinte da.Nu stiu daca ai auzit de chestia aia, ca sunt unele persoane care se nasc cu o 'piele' pe fata numita, craitza, sau ceva de genul, ei bine la mine aici o femeie a fost nascuta cu o astfel de chestie, si cand a murit nu a spus nimanui, pentru ca trebuia sa ii strapunga inima, si in fiecare noapte isi teroriza familia, mergea pe placa casei, arunca cu pietre.foarte urat/infricosator, la ceva timp au dezhumat; o si era rascolita in sicriu, i-au strapuns inima si nu s-a mai intamplat nimic! deci ceva, ceva exista, iar noi trebuie sa avem incredere in Dumnezeu!

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Doar sa ma privesc in oglinda si sa realizez ca seaman cu Bloody Mary.Mai imi trebuie niste coarne dar am de gand sa ii le fur lui Gainusa

| paramore a răspuns:

Dathinking ACUMA O SA ZICETI K SNT NEBUNA sau ce vreti voi dar eu intr-o dimineata eram numai cu fratii mei mai mici acasa, eu in camera mea, ei in camera lor.si m-am trezit din somn ca se auzea intrerupatorul de la baie, cineva il stingea si il aprindea intr-un mod enervantrolling eyesm-am ridicat nervoasa credeam ca sunt aia mici si se joaca in baie, cand intru in baie...nimeni! aia mici dormeau, si nu ar fi avut cine sa frece priza aiawaiting
pe urma intr-o noapte prietena mea dormea la mine si stateam de vorba in pat.eu ma foiam, cand pe o parte cand pe alta, era lumina in camera ca era luna plina afara, si numai ce vad pe perna un tricou care pn at nu era, ca l-as fi vazut.si o intreb pe asta''fata da u ti-ai dat bluza jos?''
da ea zice nu, ca eu dorm in sutien...si am sarit amandoua ca arse, am aprins becul si ne uitam la tricoul ala care nu era nici al meu nici al ei, si era asezat ca si cum candva vroia sa il imbrace:-ss

| Georgiana2905 a răspuns:

Eu cred ca exista dar mie personal nu mi s-a intamplat nimic. Acum cine stie.

| lollopop a răspuns:

Da...worried
Mi s`o intamplat...
mi`i foarte greu sa va zic ce.worried
odata...worried
am auzit
un...
catel latrand...worried

| .♥.íииα .♥. explică:

O data a venit parintele sa facem ore cu el profa ca nu era. povesteam ce povesteam cand o colega pune o intrebare : Domnule Parinte, exista fantome si spirite rele? Un moment, parintele nu raspunde. langa tabla avem o masa cu multe lucruri pe ea. foi, creioane etc toate cazusera de pe masa :-s vand ceva nu era ca erau inchise ferestrele. dupa aceea parintele spuse ca e foarte probabil sa existe.

Fantomele nu sunt simpla inchipuire ori aberatie a mintilor bolnave

Faptul ca fantomele apar in urma unui eveniment tragic sau a unei morti violente este explicat de ocultisti prin aceea ca atunci are loc o emisie masiva de bionergie; iar realitatea ca totusi, foarte putine asasinate sau accidente genereaza materializari de fantome este explicat de acestia prin aceea ca numai "sufletele inferioare" sau "nenorocite" se reintorc sa bantuie pamantul: unii au savarsit greseli grave pe timpul vietii si doresc sa le indrepte, altii sunt tinuti in loc de afectiunea fata de persoane aflate in viata sau chinuite de constiinta datoriei neimplinite

Fantasmele nascute doar prin intermediul sedintelor de spiritism, asadar cu ajutorul unui medium sunt de cele mai multe ori rude decedate ale unuia dintre cei prezenti. Se infatiseaza sub diferite forme: siluete luminoase cu chipuri bine definite, de la maini la fata si pana la brate create din ectoplasma (substanta spirituala pe care spiritistii sustin ca ar emana-o mediile in timpul transei). Nu lipsesc totusi nici cazurile de fantome ale unor persoane necunoscute celor prezenti la sedinta de spiritism

| ShaRk_7788 a răspuns:

Mie m`i se face pielea de gaina cand aud de chestii din astea laughing