Elianna
| Elianna a întrebat:

Credeti in superstitii? Daca da, care sunt acelea si ce v-a facut sa credeti in ele!

Răspuns Câştigător
| Alisa a răspuns:

Am tendinta uneori sa cred, dar ma abtin, si imi zic ca nu sunt adevarate si nu ma ajuta la nimic.

9 răspunsuri:
| Frogie a răspuns:

Pana in momentul de fata, nu cred in superstitii, nici pisici, nici scari, nici oglinzi sparte.
Eu consider ca superstitiile au radacinile in incercarea unor oameni de a explica niste lucruri care li se intampla si de a le lega de ce au facut inainte. Pure coincidente!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred in superstitii.

| cevazacelamineintorace a răspuns:

Drep sa zic, Cred in superstitii.Mereu daca am trecut pe sub o scara, daca am spart o oglinda sau daca a trecut o pisica neagra prin fata mea am avut ghinion.sadCei drept mie imi plac pisicile negre si le vad cam des... dar pentru frumusetea lor meritahappy

| Zmeura a răspuns:

Mi s-a intamplat de multe ori dupa ce am vazut o pisica neagra sau am spart o oglinda sa mi se intample ceva dar de fapt erau doar simple coincidente

| lilboutique a răspuns:

Nu cred in superstitii. Adica ideea e ca pana acum nu s-a intamplat nici un lucru care sa ma determine sa cred in ele.

| ḭṆḠḕṙḀṠ a răspuns:

Nu cred asa ceva, doar daca mi-se intampla

| Aicilef a răspuns:

Nu cred in superstitii!

| Blue_2059 a răspuns:

Pot zice "DA"! Nu stiu mai exact de ce. dar mama a avut o influenta asupra mea inca de mica.Gen:daca spargi oglinda ai 3 ani de ghinion.Eu am luat'o ca pe un "Wow", voi avea grija.

Apoi o alta intamplare, cand visezi ca se darama peretii, moare cineva. Mi'a povestit ea ca bunica ei a visat asta, si mama ei a murit dupa o saptamana.Si sa stii ca majoritatea sunt adevarate.Eu una am onoarea sa mi se intample acel lucru.
Voilàbig grin

| elena_6504 a răspuns:

Eu cred pentru ca ele sunt adevarate

Întrebări similare