Da, cred. Am contactat o persoana on-line contra-cost din prostie, din joaca. Nu avea de unde sa cunoasca toate detaliile pe care mi le-a spus (fara sa ii zic eu ceva inainte, am lasat-o sa imi dea in Tarot si ceea ce i-a picat mi-a spus exact ce fac, cu cine ies (eram orase diferite in concluzie nu avea de unde sa stie despre mine nimic) si care au urmat sa se intample in cursul anilor pana in prezent. Am apelat la ea prin 2005 de vreo doua ori.
Stiu ce zici! si eu am inceput sa cred!
Nu.
Cred ca aproape totul poate fi interpretat prin aproape orice. Daca imi dai acum orice carte dintr-un pachet, pot sa zic o poveste poate de acopera toate subiectele cu ea. Deci nu prea as avea cum sa ratez ceva ce o sa se intample.
Insa nu neg ca exista oameni care simt bucuria, pacea si starea de bine, la fel ca cea de rea... dintr-o persoana. Care si asta poate fi interpretata.
Înainte da, acum nu.
E ca la horoscop, funcționează pe bază de sugestie și atosugestie.
Dacă, de exemplu, îți iese că te vei despărți de iubit/ă (dacă ai) iar tu îngrijorat/ă te gândești la asta zi de zi, până la urmă ajungi la o ceartă cu el/ea.
Atragi ceea ce gândești.
Nu mereu dar într-o oarecare măsură, da.
Pai si daca ar ghici cineva, fara sa stie persoana respectiva si s-ar si intampla. Atunci ar fi doar sugestie? Fara auto?
ImiPlacMexicaniiXD întreabă:
Draguta_Bunica_1939 întreabă:
anonim_4396 întreabă: