Visele sunt date de subconstient.Subconstientul este a 2-ua minte a ta care le stie pe toate.Toti il avem". Unii lucreaza mult la atingerea constientului cu subconstientul.Sunt acele persoane care au dreptate mai mereu. Unii il folosesc fara sa vrea.Mai este si o varianta in care visele pot fi niste viziuni date de niste forte divine. Dumnezeu, spirite, demoni.Asta nu prea credibila. Ce cred eu despre asta: Visul se implineste numai daca vrei
Ceea ce visezi in timpul noptii nu trece mai departe de creierasul tau.Sunt imagini vii alcatuite intr-un filmult de cateva secunde.Nimic din ceea ce visezi nu se va reflecta in activitatea ta de maine sau de saptamana viitoare.
Ai uitat sa specifici ce fel de vise. Cele de noapte sau dorintele tale? Am tot zis-o si o sa o tot repet, asa.Visez la ceva si o sa am intr-o zi acel ceva.In schimb daca eu ma pun acum in patutul meu cald, pun capul pe perina si adorm atat de usor, incep a visa ceva frumos sau chiar a avea un cosmar.Sa cred in acest vis? Pai, nu inteleg! Ce sa cred? Si daca ma iau dupa batranii mei ca daca visezi un catelus inseamna ca ai dusmanii reali.Sunt multe chestii ce multi dintre noi nu le simt, nu le inteleg.Nu toti avem un al saselea simt.Nu toti presimtim ceva. Daca am sa visez la noapte ca am castigat la loto, trebuie sa ma mint la trezire ca eu chiar am castigat? Sa cred in acest vis? Un vis nu tine mai mult decat 3 secunde, eu asta am invatat la scoala.Si sunt atatea actiuni pe care nu inteleg, cum in scurt timp se pot desfasura.
Cred in realitate. Dupa o perioada in care am avut cosmaruri si am turnat cafea in mine ca sa nu mai adorm deloc, somnul a devenit un lux.Si nu ca visam eu nu stiu ce dracovenii, doar ca ma trezeam moarta de obosita.Prefer sa lupt pentru ceea ce vreau decat sa stau sa-mi pice din cer
Lol ara care a dat primul raspuns e un chelea pli a copiat aia de pe internet visurile sunt chesti pe care noi ni le dorim am face orice pentru ele si e greu sa se indeplineasca trebuie sa faci un efort ca sa se ineplineasca
MadaAwwr întreabă: