| BiiBiis a întrebat:

Credeti in zodii? adica ma refer la compabilitate intre zodii (nu neaparat in dragoste) nu horoscop big grin. De exemplu daca esti nu stiu ce zodie nu te intelegi bine cu o zodie care nu este compatibila cu tine sau invers care este compatibila big grin

Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Ceva adevar este. Trasaturile care definesc zodia se regasesc la toate persoanele.Suntem in casa un capricorn, un varsator si un leu.Capricornul ii face mereu observatie varsatorului care este mai aiurit si mai dezordonat; leul tot timpul face observatii si comanda; capricornul, incapatanat, orgolios o tine pe a lui. Ceva deci tot se adevereste!

11 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Nu cred, dar am auzit si eu de chestia asta, poate fi adevarata adica la mine functyoneaza de exemplu sunt balanta si ma inteleg cu capricorn, rac, pesty

| www a răspuns:

Da cred in zodii, daca esti atent la detalii observi cum isi pune zodia amprenta pe noi.

| StaRmAgiC a răspuns:

Da... dar nu chiar totii sunt la fel.au aceleasi caractere prin stiluri diferite... difera persoana de la una la alta...de exemplu "varsatorii au nervii sensibili...racul este o zodie sensibila...berbecul se lauda pe il insusii.chiar daca totii zic ca ca el nu ar fi asa. el continua sa se creada superior...leul...gen conductor...luptator...plin de el...capricorn...se spun ca sunt inteligentii si egoisti...etc". mici exemple...hee hee.chiar daca o zodie ar fi asa cum am dat exemplu.nu inseamna ca totii din acea zodie ar fi la fel. difera si de persoana.si de stil...etc.

| Cryssy a răspuns:

Da..cred..cat de cat... sa zicem ca la mine se potriveste...

| Artemiss a răspuns:

Nu prea cred. Unele lucruri sunt adevarate, altele nu.Ar fi prea simplu sa cunosti un om dupa zodie...inveti ce scrie la zodia lui si gata... Dar, toti suntem diferiti.Si cei ce au scris tot oameni sunt si poate ca au dat la ghici.

| SweetCandy a răspuns:

Eu cred.big grin sunt varsatoare si ma inteleg ff bine cu balantelebig grin in schimb nu prea cu femeile scorpion si cu capricorniibig grin

| Razvan a răspuns:

Nu prea ma inteleg bine cu varsatorii.Mereu ne contrazicem si cum nici unu nici altul nu da inapoilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi suntem un cuplu de lei. Avem o intelegere perfecta. Si dureaza... Lucram si impreuna... Probabil ca suntem o exceptie...

lolita
| lolita a răspuns:

Sunt persoane foarte diferite in aceleasi zodii, eu de ex nu cred in compatibilitatea intre zodii. cred ca etse doar o coincidenta ca eu ar trebui sa ma inteleg foarte bine cu zodia iubitului meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-am regasit in anumite caracterizari ale zodiei mele, sunt chestii care ma reprezinta, dar nu cred in compatibilitatile dintre zodii. Mi s-a intamplat sa ma inteleg bine cu persoane apartinand zodiilor care se presupune ca nu sunt compatibile cu zodia mea.

| kyGirL a răspuns:

Sa zicem ca da ...totusi cate o data nu mi se prea potriveste horoscupul pe ziua de atunci...