| StrongHeart a întrebat:

Credeti in zodii, ghicitori sau prostii de genul asta?

13 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Neaa, astea sunt povesti de adormit copiii

| Drimmero a răspuns:

Nea

| AnonimMareMareMare a răspuns:

Da, cauta ti caracteristicile zodiei tale pe internet si vei vedea ca sunt adevarate in proportie de 90% daca nu 100%

| RAY a răspuns:

Chesti de genu se nasc din nesigurantele fiintei umane,si eu as vrea sa stiu viitorul, daca am stii am scapa de frica necunoscutului,personal eu nu cred in absolut nimic,ori stiu, cunosc, experimentez, ca si cu slabirea am experimentat deficitul caloric desi da e adevarat, pe minus slabesti

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Mi se potrivește vărsătorul 99%, dar nu mă pot convinge să cred în asta, mi se pare mai mult o coincidență thinking

| StrongHeart explică:

In casa spanzuratului sa nu pomenesti de franghie

| Swae a răspuns:

Prostie esti tu bre

| TristanTzara a răspuns:

Sistemul astrologic, nu doar cel cu 12 zodii in funcție de data nașterii, dar cu cel cu câte o zodie pentru fiecare planetă în momentul nașterii și una pentru ora nașterii, e foarte interesant și cu siguranță omul se poate regăsi mult în ce se spune chiar poate despre el multe.

Dar asta se datorează în primul rând unei corelări între anotimpul nașterii și anumite trăsături de personalitate, dar asta e datorat unor factori biologici. Și în al doilea rând pentru că descrierile sunt foarte generale, adică unele trăsături ale mele bă sunt explicate de soare în prima casă ba mercur în berbec, ba de ascendent bă de poziția lunii. E prea general și poți citi o grămadă de lucruri în astrologie.

| Nemessys a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi pe google si sa scrii,, horoscop (ziua respectiva) ". Intra pe primele 5 site-uri si o sa vezi 5 rezultate diferite happy. Acum ma intreb si eu, oare de ce nu sunt toate la fel?winking Si ai sa te convingi singur.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu citeodata din distractie mai ascult citiri de tarot pe youtube.Si mai cred ca am personalitatea unui geaman zodie in care sunt nascuta si asta pentru ca niciodata nu o sa pot avea personalitatea ce au restul zodiilor.Niciodata nu o sa fiu asa de cicalitoare ca o fecioara, sau retrasa, rece ca zodia capricorn sau enigmatica si plina de secrete ca o zodie scorpion sau foarte mandra ca o leoaica sau impulsiva ca un berbec eu ma regasesc (dar numai calitati defectele mi-am cam invins ale zodiei) totalmente in gemeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deloc!

| Celcestietot a răspuns:

Paranormalul este pe bune, dar asta nu inseamna ca tot ce zboara, se mananca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

Întrebări similare