Nu cred. Odata ajuns in rai sau iad ramai pe vesnicie poate dumnezeu vrea sa faca alt om din tine vorbeste cu tine si iti propune si decizi daca vrei sau nu, nu stiu daca e asa in rai dar te poti astepta de la orice.
M-as bucura sa pot crede,fiindca momentul mortii care ma asteapta,ca pe fiecare faptura vie, la sfarsit,ar fi mai putin tragic, luminat de speranta revenirii.Dar semintele educatiei crestine primite cat si formatia materialista dobandita la scoala au ucis in mine orice iluzie de acest fel.Pur si simplu nu pot crede, desi recunosc ca mi-ar fi mai usor sa traiesc cu speranta in reincarnare.Sunt foarte frumoase povestile budiste despre reincarnare,am citit multe dintre ele,ba chiar am aflat si marturii ale unor europeni ce marturisesc sub hipnoza ca si-ar reaminti episoade dintr-o alta viata; nu stiu cat sunt de reale,dar,in ce ma priveste,sunt un sceptic irecuperabil.Mi-ar placea sa revin,numai ca fiinta constienta de sine, desigur, dar ratiunea imi da asigurari ca asta nu se va intampla niciodata.Si regret...
Petre_Razvan_1995 întreabă:
andytza întreabă: