| chiftelutacrocanta a întrebat:

Crezi ca in preajma unei femei frumoase fiecare barbat poate fi considerat un geniu sau mai degraba un prost?

47 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Il considera bancomat

| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles ce treaba are o femeie frumoasa, vis a vis de cum consideram barbatul, prost ori destept?
Judecam femeia sau barbatul? Intrebarea nu face sens!

| T0T a răspuns:

Depinde de el.

Răspuns utilizator avertizat
| sublime89 a răspuns:

Mai degraba slab.

| Florentina9210 a răspuns:

Daca nu ai bani, nu ai ce sa cauti in preajma unei femei frumoase. Fiecare ne gasim dupa persoana noastra, jumatatea.

| Florentina9210 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Se ingrijeste.

| RAY a răspuns (pentru Florentina9210):

Nu-i adevarat, atractia fizica nu are legatura cu statul fianciar, char citisem ca uni tiau cumparat ferari dar culmea tot nu au lipici la banii, alea care stau cu tine daca ai banii stau pentru banii tau, atractia fizica este 100% aspectul fizic

| Florentina9210 a răspuns (pentru RAY):

Si daca omul e si bogat si frumos? Nu e ceva ireal?

Inteligenta nu are legatura cu atractia fizica, de asta se numeste atractie fizica ca conteaza doar aspectul fizic atat

acest tip atrage fizic indiferent de comportament, inteligenta etc

http://www.ziardecluj.ro/......ints_0.jpg

Ai dreptate. dar tot Ian e mai frumos.

Sa fim seriosi nici 3% din barbati nu sunt frumosi si bogati, majoritatea barbatilor nu sunt bogati, 10% din populatia lumii detine 75% din bogatile ei, restul de 90% le imbogatim pe aia 10%, dar majoritatea avem parteneri ca noi, cei care viseaza la frumuseti ei aratand urat au frustrari si complexe devin misogini sau misandre

Cine e ian?

Ian Somerhalder.

Are o faţa masculina si simetrica, parca l-am vazut si la tv

Is the best si are un suflet mare. Ajuta animalele impreuna cu sotia sa.

| J0B0MAT a răspuns (pentru Florentina9210):

Clar

| Florentina9210 a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu stiu eu ce tastez? smug

Ma bucur ca e si empatic

| J0B0MAT a răspuns (pentru Florentina9210):

Cum să nu!

| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Nu,normal ca nu, dar sti cine e actorul?

Serios la ce anume?

Nici macar nu ma cunosti

| Drimmero a răspuns (pentru Florentina9210):

'Daca nu ai bani',, si cand zicem ca fetele sunt materialiste, ziceti ca nu e asa. Vezi cum te dai de gol?

| Florentina9210 a răspuns (pentru Drimmero):

Asa e, you got me. Cel putin eu nu sunt ipocrita sa ascund asta, precum o fac altele. Eu ii spun de la inceput omului, asta si asta. Nu sunt o jigodie sa stau cu cineva, doar asa sa pierd timpul, si dupa sa il bag in friendzone, cum fac altele.

Deci baiatul poate sa fie aratos, sanatos si iubitor, dar daca n-are bani nu e bun de tine? Halal!

Si inca ceva. Ai pus punctul pe i si tu. Sa fie iubitor..hmm mai gasesti in ziua de azi baieti de genul? Multi sunt doar profitori.
Nu am zis sa fie milionar, dar nici sa nu aiba bani de o inghetata.
Tu mereu intelegi gresit asta.

Dar fete iubitoare mai gasesti in ziua de astazi? Voi muierile faceti gafa aia colosala sa generalizati mereu,, ba ca ala e nu stiu cum si de acolo trageti voi concluzia ca toti sunt asa, ba ca e schiop si toti ar trebui sa fie la el. Cu ce sunt baietii profitori? Cand studiile arata ca femeile sunt cele mai profitoare,, joac-o pe asta acum.

Sunt si fete iubitoare, insa te-ai gandit ca si ele se pot da materialiste cand dau doar de profitori? Ce vor sa la aiba la pat si dupa sa le arunce o pe o soseta? Nu doar baiatul poate sa raneasca ci si fata.
Si apropo, voi baietii mai judecati fetele, ca aia e slaba, ca aia e grasa, ca e pitica, ca e prea beldie, dar voi? De cand nu ati mai trecut pe la sala?

Wow cool, zilnic?

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Nu neaparat,. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca, din moment ce ai adresat intrebarea asta, nu mai pot exista dubii din care categorie faci parte tu...

| Claudiu1905 a răspuns:

In contextul intrebarii femeie frumoasa e un pleonasm. Acuma ce poti face cu o femeie urata? A, nu, inteligenta se pune calitate si deci frumusete. Si apoi mai e si "unei", ca si cum femeile ar activa separat si nu in gasca. Deci prost, dar poate egalam si intram in prelungiri.

| jon987654321 a răspuns:

Isi pune silicoane, botox si alte prostii, ca la 40 de ani sa arate ca un pepene uitat pe camp tot anul.

| Diaana17 a răspuns:

Depinde, în dragoste nu poți trage unele concluzii din aparențe privind frumusețea și nici orice altceva. Ca să-ți dau totuși un răspuns mai exact, majoritatea băieților sunt niște cretini. LOL
Noapte bună!

| RAY a răspuns (pentru Diaana17):

Se comporta conform varstei diaana

| Drimmero a răspuns (pentru Diaana17):

I-ai cunoscut tu pe toti ca sa-ti dai cu parerea,, cat nu suport eu generalizarea asta.
Daca te-a facut alde Gheorghe sa suferi, nu inseamna ca vecinul lui e la fel/

| jon987654321 a răspuns (pentru Diaana17):

Da majoritatea baietilor sunt niste cretini din cauza ca majoritatea fetelor, femeilor sunt niste usuratice si pentru uni barbati femeile sunt niste obiecte.

| jon987654321 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Din cauza lipsei de ocupatie.

| Anonimus1235 a răspuns:

Cred ca intrebarea ta nu este asa de grea.Fiecare persoana se vede pe ea ca pe un om normal asa ca cu cat vei avea mai multe in comun cu ea cu atat te va considera mai cult, in schimb cu cat vei fi mai paralel de ideile ei si modul ei de vedere te va vedea mai incult. Cand spun lucruri in comun nu ma refer la machiaj sau ce lucruri va plac ci la modul de vedere al vietii, comportamentul in societate, opiniile, ceea ce crezi despre un lucru cum ar fi (rolul religiei, parerea despre oameni din jurul vostru, despre familie). Deci cu cat vei avea mai multe in comun cu ea cu atat te va vedea mai cult cu cat ai mai putine vei fi mai incult pentru ca daca tu esti cineva care e mereu energic iar ea e mai serioasa bineinteles ca ea nu va lua totul atat de in serios si te va considera incult pe cand daca te comporti ca ea si vorbesti despre teme care chiar le aveti in comun atunci te va considera cult.

Întrebări similare