Asa e, you got me. Cel putin eu nu sunt ipocrita sa ascund asta, precum o fac altele. Eu ii spun de la inceput omului, asta si asta. Nu sunt o jigodie sa stau cu cineva, doar asa sa pierd timpul, si dupa sa il bag in friendzone, cum fac altele.
Deci baiatul poate sa fie aratos, sanatos si iubitor, dar daca n-are bani nu e bun de tine? Halal!
Si inca ceva. Ai pus punctul pe i si tu. Sa fie iubitor..hmm mai gasesti in ziua de azi baieti de genul? Multi sunt doar profitori.
Nu am zis sa fie milionar, dar nici sa nu aiba bani de o inghetata.
Tu mereu intelegi gresit asta.
Dar fete iubitoare mai gasesti in ziua de astazi? Voi muierile faceti gafa aia colosala sa generalizati mereu,, ba ca ala e nu stiu cum si de acolo trageti voi concluzia ca toti sunt asa, ba ca e schiop si toti ar trebui sa fie la el. Cu ce sunt baietii profitori? Cand studiile arata ca femeile sunt cele mai profitoare,, joac-o pe asta acum.
Sunt si fete iubitoare, insa te-ai gandit ca si ele se pot da materialiste cand dau doar de profitori? Ce vor sa la aiba la pat si dupa sa le arunce o pe o soseta? Nu doar baiatul poate sa raneasca ci si fata.
Si apropo, voi baietii mai judecati fetele, ca aia e slaba, ca aia e grasa, ca e pitica, ca e prea beldie, dar voi? De cand nu ati mai trecut pe la sala?
Nu am inteles ce treaba are o femeie frumoasa, vis a vis de cum consideram barbatul, prost ori destept?
Judecam femeia sau barbatul? Intrebarea nu face sens!
Da majoritatea baietilor sunt niste cretini din cauza ca majoritatea fetelor, femeilor sunt niste usuratice si pentru uni barbati femeile sunt niste obiecte.
Cred ca intrebarea ta nu este asa de grea.Fiecare persoana se vede pe ea ca pe un om normal asa ca cu cat vei avea mai multe in comun cu ea cu atat te va considera mai cult, in schimb cu cat vei fi mai paralel de ideile ei si modul ei de vedere te va vedea mai incult. Cand spun lucruri in comun nu ma refer la machiaj sau ce lucruri va plac ci la modul de vedere al vietii, comportamentul in societate, opiniile, ceea ce crezi despre un lucru cum ar fi (rolul religiei, parerea despre oameni din jurul vostru, despre familie). Deci cu cat vei avea mai multe in comun cu ea cu atat te va vedea mai cult cu cat ai mai putine vei fi mai incult pentru ca daca tu esti cineva care e mereu energic iar ea e mai serioasa bineinteles ca ea nu va lua totul atat de in serios si te va considera incult pe cand daca te comporti ca ea si vorbesti despre teme care chiar le aveti in comun atunci te va considera cult.
LaraClarice întreabă: