Stai să-i întreb pe hamsterii mei, care abia s-au trezit şi îşi fac de cap în rotiţe.
Nu a fost făcută nici noaptea, nici ziua, aşa s-au întâmplat, iar noi ne-am adaptat, unele specii într-un fel, altele în altul...
De ce, n-ai somn?
Du-te atunci şi pune-te în pat să dormi ca un om neplictisitor!
Uite ceva cool https://www.youtube.com/watch?v=X6sXIoYOnps
SI ziua si noaptea sunt facute pentru ce vrei sau ce ai tu de facut. Nu e batut nimic in cuie.
Noaptea este lipsa soarelui care este in partea opusa a pamantului, noi mamiferele suntem animale diurne, in lumea animala exista si animale nocturne care vaneaza noaptea noi vanam ziua pentru ca asa am evoluat de asta aproape tot ce percepem e vizual mai mult alte animale percep prin sunete sau infrarosu etc
fiecare specie a evoluat/s-a adaptat in functie de mediu, noaptea nu a creat-o nimeni e doar o lipsa de lumina atat
Tot ce mancam da organismului energie, caloriile sunt energie, soarele ofera vitamina d, calciu si lumina esentiala noua sa putem vedea da faza cu energie nu e adevarat ca daca nu manci mori de foame si poti sta non stop la soare nu ne incarcam cu energie aia e valabil pentru reptile ele nu pot sa retina caldura asa ca mai mereu sunt la soare noi mamiferele in scimb retinem caldura
Da, deoarece e întuneric ca atunci când închizi ochii. Sincer mi-ar plăcea să stau totuși treaz în anumite nopți ca să le admir, dar într-un loc ferit de iluminatoare, dar m-am obișnuit să dorm noaptea deci aș fi obosit.
Oricum suntem obișnuiți să fim activi ziua și să ne odihnim noaptea.
E pentru dormit. Stii cum se spune'' noaptea e un sfetnic bun''. Imi place mai mult decat ziua. E mai multa liniste si aerul mult mai curat!
chiftelutacrocanta întreabă:
Killer1235 întreabă:
nexT_2456 întreabă: