Eu nu pot sa imi controlez visele, mai ales pentru ca eu nu prea am vise, eu am cosmaruri, inca mi-l amintesc pe cel pe care l-am avut aseara, cu criminalul in serie care se afla pe strada la mine si intra in casele oamenilor si ii omora unul cate unul, si casa mea era urmatoarea (cred), m-am trezit inainte sa aflu daca eu eram urmatorul care era omorat.
Ce mai imi amintesc era ca, criminalul era in fata casei mele si apoi m-am trezit, cred ca daca nu ma trezeam, aflam daca muream sau nu (in vis, nu in realitate)
Se numesc vise lucide, atunci cand iti poti controla visele. Sunt tot felul de tutoriale pe net, cum poti sa faci asta. Nu vad cum ti-ai controlat tu visul, tu doar te-ai trezit. Sa-ti controlezi visul inseamna sa devi constient ca visezi, si atunci poti sa faci orice in vis. Poti sa zbori pe unde vrei, sa creezi un monstru pe care sa-l bati si in echipa ta sa fie Batman si Superman... Poti sa faci orice. Dar trebuie sa ai vise lucide. Si mai important, sa ti le amintesti dupa ce te trezesti. Mare parte din ce visam, la unele persoane peste 80-90%, uitam imediat dupa ce ne trezim.
N-am prea reusit pana acum sa mi le controlez. Mai de graba un vis frumos, daca s-a terminat fiindca m-am trezit, l-am mai continuat puti cu ochii deschisi. Sau in azul unui cosmar am tendinta sa se sfarseasca mai repede. De controlot nu cred ca am reusit.
Se numesc vise lucide. Afla mai multe despre ele de aici: https://youtu.be/J_qXFmRY1bw
BitchInRedDress întreabă: