| DenisaDeni11 a întrebat:

Crezi ca poti recatiga increderea unei persoane pe care ai dezamagit-o, mai mult decat o data... si pe deasupra sa o faci sa te si iubeasca?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu cred, chiar daca ne mintim ca putem, undeva in memorie ramane tradarea, increderea se pierde usor si se castigi greu, parerea mea omul nu se schimba niciodata asa ca nu are rost sa dai a doua sansa

| DenisaDeni11 explică (pentru RAY):

Dar crezi ca poti dezamagi fara sa-ti doresti acest lucru, si mai apoi sa fi iertat si pe deasupra iubit din tot sufletul?

| RAY a răspuns (pentru DenisaDeni11):

Nu cred ca poti dezamagi persoana iubita daca iubesti cu adevarat =ma refer la inselat

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru DenisaDeni11):

Sa repeti si sa speri ca o sa fii iubit/a? wow! nu-i posibil!

| OldSoul a răspuns:

Da, si da.
Dar nu merita.

| Hammurabi a răspuns:

"ai dezamăgit-o" ăsta e prea vag și poate însemna multe.
În unele cazuri relația se poare repara și reconstrui, în altele poate fi aproape imposibil.
Dar, după cum am spus, contează foarte mult ce înseamnă acel "am dezamăgit-o".

| Dismally a răspuns:

Depinde cu ce anume ai dezamagit-o, daca a fost ceva grav nu cred ca vei putea, daca au fost lucruri minore, da, se poate.

| PersonajFictiv a răspuns:

Una e daca te dezamageste cineva cand iti spune "de maine ma las de heroina " acea persoana fiind sincera si incercand sa se lase cu adevarat dar pentru ca e prea puternica dependenta nu poate si tu ramai dezamagit ca nu stii cu ce se lupta omul ala si crezi ca te-a mintit...si altceva e cand minti, tradezi, etc si dezamagesti acea persoana..deci depinde de caz.
In unele e posibil, in altele nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam greu.
De ce ai vrea sa il/o faci sa te iubeasca din moment ce tu nu ai astfel de sentimente?
Si seintelege asta din faptul ca ai dezamagit aceasta persoana in repetate randuri.
Poate sa te ierte dar increderea odata rupta nu mai poate fi ca inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă acea persoană e proastă, poate.
Nimeni nu merită o a doua șansă.De fapt "aproape nimeni", dar sunt mici șansele să dai tu de o persoană care să merite.