Cam fiecare om pesimist are motive ca să fie așa. Tristețea îi acordă pesimism, asta dacă nu vorbim de un idiot în cazul căruia e invers.
Nu fi supărat! Si pe mine ma ignora deci nu pierzi nimic interesant.
De unde ști?
Nu sunt supărat când ești tu aici
Pentru ca i-am răspuns la aproximativ jumătate din intrebari. Iar in ultima vreme toate sunt anoste.
Aww... Cat de drăguț *blushing*
Ai gasit pe altul '?
Gelos?
Foarte,, foarte/
Daca te ajuta cu ceva, tot ramai in top 5 candidați
Ai stat tu si ai meditat la toti candidatii? Doar din cateva raspunsuri date tie te-am dat gata si sunt bun de trecut pe lista?
Nu, nu am timp pentru așa ceva! Dar tu! tu si intelectul tau m-ati dat pe spate
Asa impresie despre mine ti-ai facut?
Sper că sunt primul de la sfârșit
Inca nu sunt total convinsa, dar in mare parte pari un tip de treabă. Deci da, cam impresia asta mi-ai lasat-o.
Interesant!
Crezi?
PS: sunt destul de curioasă, care a fost prima impresie care ți-am lasat-o?
Una buna, avand in vedere ca ne-am amuzat amandoi de multe lucruri si am discutat destul.
Ma bucur de data asta nu am dat fail
N-ai dat, nici intr-un caz
Ntz ntz ntz.
Daca vede Floryy...
Mi-a dat block, nicio sansa sa mai vada vreodata.
Va fi mai ceva ca o telenovela
S-o crezi tu.
Ai vazut si tu la intrebarea aia ce-i tinea partea lui Raul, de ciuda, man.De ciuda.
O sa aiba 15 unghii in gat cand o vedea ca te-ai dat la justanother.
Sigur.
Acum nu mai da foc la masina sa vada cat tine la ea, ii taie curentul, pierde meciul.
Ma si vad maine cu suspendare.
Meh.
Bwhahahahahahahaha
chiar așa de dementa o credeți?
Whooaa. M-ai dat pe spate cu asta.
Nu exista ''pierde meciul'', de vazut tot il vad eu! Cum pot sa pierd magica Arsenal?
prea mult adevăr?
Luandu-se curentul.
E si normal sa-i iei aparerea, esti prietena cu ea.
Niciodata!
eu nici macar nu o cunosc deci n-am cum sa-i iau apararea. Dar totusi, ce e așa "special" la ea, de toți o "iubesc"?
Ipocrizia din ea.
Nu.Daca omul respectiv nu are nici un motiv sa fie trist poate sa priveasca prin mentalitatea celuilalt cat vrea, ca nu va fi.
Omul privește viața prin propria sa mentalitate și e fix problema lui cum o vede.
LisaJulie întreabă: