Da ai dreptate, de fiecare data cand avem impresia ca totul s`a sfarsit apare cireasa de pe tortSi totu se transforma in ceva mai bine! Bine acum, asta in cele mai dese cazuri! Insa 99% din cazurile in care oameni cred ca totul s`a sfarsit,o relatie, o prietenie sau comunicarea cu parinti, a doua zi se trezesc cu alte sentimente si noi trairi spre bine!
Asa ca. deschid un alt subiect acum
Sinuciderea nu are rost,"Timpul le va rezolva pe toate"Si cum timp avem destul.trebuie sa asteptam!
O seara buna si tie Alexa:*
Eu cred ambele variante. Iti dau un exemplu: daca azi te intalnesti cu 2 baieti X si Y. Sa zicem ca X este tipul aventurier, sexy, romantic si amuzant,iar Y este baiatul destept,timid si sufletist. Amandoi te plac, iar tu ai de ales unul din ei. Te gandesti si pana la urma il alegi pe cel cu X, desi Y este mult mai atent cu tine. Si acum reflectezi: oare am facut bine ca l-am ales pe primul? Aici tu ti-ai ales o parte din viata si l-ai luat si pe X alaturi. Cu timpul iti vei da seama daca alegerea facuta a fost si cea corecta. Dar in viata ni se intampla mult mai multe lucruri si cred eu, fiecare are la mijloc un anumit scop.
Deseori ceea ce ni se intampla sau ceea ce suntem si ceea ce avem ne-am facut`o cu mana noastra, insa eu una cred in soarta iar unele lucruri chiar se intampla cu un scop! Nu prea poate fii posibil ca o intalnire buna sau rea care iti va schimba viata pe viitor sa fie doar.o coincidenta, ps:Nu cred in coincidente tu ce zici
:*?
@dreamgirl16, asa este. Si eu cred in soarta, cred ca totul are un scop si mai cred ca daca ai parte de momente mai grele in viata, intr-un final totul va fi bine, ca si acel moment greu a venit cu un scop in viata noastra. Stii cum se spune: tot raul este spre bine( bine, ca de multe ori, noi vedem doar raul).Iar o intalnire rea, ori buna, cum este ea, are si ea rostul ei, avem de invatat din orice. Nu cred sa fie o coincidenta. Isi are rostul, chiar daca noi, uneori, o regretam. :* O seara placuta!
Nu, nu cred in soarta. Poate in noroc, si,, ne''-noroc. Toate lucrurile ce ni se intampla in prezent, ni s-au intamplat in trecut si ce va fi in viitor, se bazeaza pe,, constructia noastra''. Ar fi trebuit sa scriu la persoana intai, dar nu cred ca se supara nimeni! Consider ca, unele chestii sunt pure coincidente, sa zic 5%, iar restul de 95% viata noastra, pe care ne-o facem noi, cu mana noastra. Mi-as fi dorit, ca Dumnezeu sa creeze cate o soarta fiecaruia, cu bune si rele, iar pe urma, sa aflam cam ce intamplari rele ne-a pregatit El. (ar fi plictiseala fara ceva rau, nu?)
Si chestiile bune, foarte bune, excelente, sa nu ni le dezvaluie, ca mai apoi sa fie bucuria mai mare, sa le traim/ vedem/ simtim. La partea cu,, raul vazut dinainte", am remedia acea parte, si tot ceva bun vom gasi. Acel,, bun", cred eu, ca se poate transforma in rau oricand, tot CU MANA NOASTRA, normal.
Bafta!
RAY întreabă: